this is madness

Av helt outgrundligt barnsliga anledningar är jag arg. Jag gick och lade mig arg, och vaknade mycket riktigt arg. Har somnat om och vaknat upp några gånger men nu klev jag upp. Fortfarande arg. Dessutom lite ledsen.

Jag vet själv att det är av dumma anledningar som jag är det också.

Nu så är det riggning av UppCon och jag skulle ha varit på UKK vid 8-tiden hade jag tänkt. Istället ekar en viss persons ord i huvudet. Jag vet hur han är, och att vad han säger ibland inte bör tas personligt, men nu gjorde jag det. Vet inte varför men jag gjorde det och det gör lite ont. Lika ont gör det att när det han säger dessutom verkar stämma, för jag har inte fått någon kommentar om varför jag inte är på plats nu på förmiddagen.

Är inte bara på grund utav det som jag är arg, utan det är andra saker också, men det får räcka med självömkan. Alla jobbar på där borta och här sitter jag och fånar mig. Jävla skit. Jag har inte tid med att tycka syn om mig själv.

Runt 12 där ska jag ta mig till Ekot och ha mitt seminarium, och efter det åker jag till Stockholm med Andreas på konsert. Imorgon kommer jag vara på UKK kl 8 och jag hoppas att jag är glad igen. Eller åtminstone inte arg längre.

Comments
Postat av: sofie

slösa inte energi på en sån person (vet själv, har gjort det en hel termin nu). snart sommar då ska alla se på fan! när kommer du hem?

2011-06-01 @ 16:30:07
URL: http://juicepocket.blogspot.com

Comment post here:

Name:
Rememeber me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0