dags att ta tag

Kom på att jag har fått tillgång till mitt konto på flickr, efter år av mejlande. Har beslutat att börja använda den igen aka börja ta med mig kameran. Saknat det. Därför har jag rensat bort det mesta från streamen förutom några pärlor som är för nostalgiska för att våga ta bort, eftersom jag har skrivit beskrivningar till vissa av dem.

Så från och med idag ska jag lägga upp nya bilder på min flickr. Alla gamla foton jag har i mappar på den externa hårddisken kommer dessvärre inte att laddas upp eftersom de är alldeles för många. Samt att jag vill börja på något nytt. Däremot kanske jag laddar upp lite foton från resor jag gjort :3

Hrm. Ja. Har laddat upp den "första" bilden redan. Om ni har ett konto på flickr så får ni gärna lägga till mig eller bara ta er en titt. Klicka på bilden!...

Min kropp säger stopp. Den ömmar och gör ont. Tror nästan att jag är utbränd, för jag är så hääääär nära att skita i allt. Men jag ska dricka upp min kopp med Guteblandning och sen kanske lägga mig. Vi får se om jag mår bättre imorgon. Om inte annat så kanske en shoppingtur kan fixa det.

Vad händer i midsommar? Lär åka till Uppsala och isolera mig med Andreas. Titta på roliga serier och äta mat. Orkar inte annat. Ni då?

Final Fantasy Distant Worlds II ~

OMG. Konserten överträffade alla mina förväntningar. Jag satt med ett stort leende genom den, och jag hade gåshud både på armarna och i nacken. Jag var så uppbnbart känslomässigt berörd att det nästan var pinsamt! Men vad ska jag göra åt det? Kan inte låta bli att tycka om Final Fantasy-serien och särskilt musiken! Min favorit är IX <3 "Melodies of Life" Ååååhhh!. Kunde nästan glömma bort att musiken jag hörde var i samma rum som mig och inte ur högtalare. IRL! Nobuo Uematsu var så himla söt när han klev upp och tackade. Sen fick han stå med kören under "One Winged Angel". Stackarn.

Tack Arnie Roth, Kungliga Filharmonikerna, Stockholm Musikgymnasium, tack Uematsu, Square Enix och tack alla som också hade en awesome kväll.Nu är jag klar. Behöver inte skämma ut mig med mer nördigheter.

första dagen på jobbet

Efter två veckor av träning på Reneriet så är jag nu en timanställd rookie. Idag var, som titeln lyder min “första” dag, och då inte som en noob. Wooh. Det var alltså dags för mig att sätta allt jag lärt mig till test. Bevisa vilken ordentlig och uppmärksam tjej jag är som vet precis hur det ska städas. Det ska gå fort och framförallt rätt! Jag har trots allt bara 1 timme och 45 minuter på mig att städa ca 40 badrum.

Skitsnack!

Så tusan heller att jag fick städa som jag lärt mig. Redan efter 4 hytter så kom Maia (den äldre kvinnan jag skulle jobba med) fram till mig, förklarade att jag städar “fint” men att det inte kommer gå att städa så eftersom vi aldrig kommer hinna. Därför visade hon mig hur jag ska skulle göra. Strax därefter dök Kamron upp (kompis till mannen som övar svenska på mig) och förklarade även han hur jag ska göra. Alltså så är allt jag lärt mig bra att kunna i teorin men verkligen inte i praktiken. Jaha...

Kul. Men jobbet blir gjort och det blir rent. Inte så rent som jag fått det skolat, men ingen som åker båt skulle klaga. Jag är tacksam och lättad till de personer som hjälpte mig idag. Verkligen, att folk kan vara så snälla. Jag är bara den förvirrade nya tjejen som går fel och är jättelångsam. Ska nog gå bra ändå, nu när jag vet hur det EGENTLIGEN går till. Lite bitter är jag ju, but that's life. A bitch.

 


Hoppsan!

Suttit och väntat hela förmiddagen på att åka till jobbet, och nu när jag faktiskt måste gå, så vill jag inte. Vill inte alls. Jag går bara till det här jobbet för att det är pengar. Pengar betyder hyra i augusti och en stekpanna. Typ. Önskar att jag hade insomnia eller något liknande så jag kunde få näsblod och skylla allt på det!

Okej, det där lät makabert. Ska försöka fixa bloggen också. Den är tråkig. Har lite idéer.

RSS 2.0