nightsleeper

Jag är otroligt avslappnad. Så pass att jag sov 10 timmar inatt men är fortfarande sömnig och längtar till sängen. Har bäddat rent så det kommer vara extra mysigt den här natten ååååååhhhh. Det var för övrigt den första lördagen på jag vet inte hur länge som jag inte jobbade = sovmorgon. Men jag tänker gå upp tidigt imorgon. Jepp. Så är det.

Plötsligt infall av shoppingsug. Ajaj!


gömdig.nu

De ha lagt upp mitt bidrag nu :D Jag har redan visat videon här på min blogg, men om ni vill se den på deras sida är det bara att gå vidare här.

rolling

Lol. Min sista uppgift i digitalt skapande, kan lika gärna visa er. Den är otroligt skrattretande. Nåväl. Ha så kul.sundrenched world

Jag måste skriva av mig innan känslan av lycka försvinner oh oh oh! Det har varit en ytterst bra dag för mig idag. Diktskrivandes på litteraturvetenskapen eftersom att jag är färdig i kursen, med högsta betyg dessutom. Sedan film på samhällskunskapen: American Beauty. Den var konstig, men intressant. God lunch. Fick reda på att mina uppgifter från nationella proven i svenska b ska skickas till Uppsala, eftersom de ska användas som exempel till prov i framtiden. Allt det bara för att jag råkar fylla år den 25:e! Så kan det gå. Skönt att jag fick MVG på båda. Efter detta såg vi klart filmen. Följde med Sofie och Emma till Täby centrum där jag hittade ett par urgulliga skor på rean men jag kunde inte köpa därför att mina pengar skulle gå till presenter...

Vad hände sen då? Japanska och jag fick tack vare mina ledsna ögon och en mitt-i-prick uppgift MVG<3 Tack och lov! Var rädd där ett tag över att inte få mitt utlovade betyg. Såg på Nausicaa. Efter det åkte jag tåg med Sara in till Stockholm där jag handlade en present till min lillasyster, en present till min baslärare och till sist en ny svart bläckpenna. Mmmm. Fikade latte med Daniel. Segis. Det regnade smått ute och jag missade bussen från Danderyd med några sekunder. Fick åka med min pappa som ändå skulle hämta min lillasyster från Universitetet, score. Jag såg en regnbåge.

Hemma nu, skrattar. Jag får lön imorgon och det betyder att jag tänker köpta de där skorna. Tycker att jag förtjänat dem. Sen blir det min sista baslektion och efter det Michelles skiva.

SA JAG ATT JOSHUA RADIN SKA SPELA PÅ WTAI????!!!! Ska älta om honom i ett senare avsnitt hehe..fönster

Kolla! Jag kan också! Precis som Hampe och Samantha! Ni kan gå dit här.

Den mänskliga tvätthögen

Så, nu är videon uppladdad och inskickad till www.gomdig.nu. Jag lär ju skriva när och om den dyker upp där. Så länge kan ni kolla här. Eller nått. Per, min lärare i digitalt skapande, gillade videon och är jättepepp på att den kanske kommer läggas upp där ^^;Sarah says WEIRDO

Hon ljuger dessutom. Påstår att det finns kakor. Hur som helst, om vi kan bortse från min uppenbara desperation efter en rubrik med tillhörande förklaring. Jag har lämnat in min näst sista uppgift i Digitalt skapande och borde börja på nästa, men då behöver jag saker hemifrån. Även platsen för att filma så det är ingen idé, antar jag. Istället sitter jag och övar på hiragana och katakana inför provet i japanska som jag har imorgon. Hittade den här sidan och den är rätt bra. Upprepar sig i oändlighet! iLike. För övrigt kan jag inte fylla på mobilen förrän på tisdag, det är då jag ska hämta ut pengar som jag ska få tillbaka från Högskoleprovet.


Hannah says MEEEROOOOW! Walruskitten?!
OH SNAP D: Curse you Ylva!

äh en snabbis

Värdelöst. Fick en uppgift i textkommunikationen idag. ”Det är en sån där som vi drar till med när det väger mellan två betyg. Men det blir jättebra eller hur??!” Meh. Får ta itu med den imorgon också, när jag ska spendera 3-4 timmar i datasalen och klippa/manipulera/skapa/skriva/koda/all den där jazzen. Jag gjorde ett fantastiskt studerings-schema under kultur-och idéhistoria. Jag behövde ändå inte höra på eftersom S-klassen skulle redovisa konstnärer från romantiken. Vilket de misslyckades med. Jag vill inte låta dryg eller så men… ja. Så är det helt enkelt. Jag äter lyckligt på min macka som jag stal från pappas brödpåse. Dricker mjölk och klagar över huvudvärk och skolan. Tydligen är jag inte ledig på fredag, så det blir till att masa sig ner från Uppsala tidigt. Jag som hade såna storslagna fredagsplaner.

Det var spännande på jobbet idag. Eftersom en dam där ska pensionera sig så beslöt alla att dra iväg på någon show-middag, men insåg att de inte skulle kunna jobba de sista 3 timmarna. Då fick jag och en annan timanställd rycka in (Elisabeth är en rar gammal dam.). De sista 40 minuterna rullade vi bara tummarna och väntade på att börja stänga ner och låsa, men tiden innan där satt jag i informationsdisken och snurrade. Det var roligt. Mindre roligt var när en galen tant vägrade inse att jag inte kunde hitta en bok som hon påstod fanns. Tog en timme att bli av med henne.

Dags att sluta klaga och börja plugga igen.

Edit efter en kommentar:
Jag arbetar på ett bibliotek men alla pensionärer råkar säkert hamna där oftare än på vården.

i've got my moments

Det var en fin kväll. Laakso och några mysiga personer är en enkel formel för välbefinnande. Vi åkte buss över Västerbron och hur passande var inte det? Efter att vi gått vilse så kom vi till sist rätt. Strand ligger fint beläget vid vattnet. Efteråt försökte jag komma i tid till det sista tåget 01:35, istället hann jag med 01:05 tåget. Visade sig att det var det sista, inte 35 som jag hade trott. Det var ju tur att tiden stått på min sida.. inte så kul att få åka nattbussen annars. Sen vet jag inte vad som hände, men på något vis så fastnade jag med foten i det översta trappsteget i rulltrappan så jag föll. Tog i med högerhand och skrapade upp båda knäna. Oj voj voj…. Men lever gör jag och det är huvudsaken.

Imorgon ska jag rätta klart min akademiska uppsats och lägga upp en plan inför provet i japanska. Dricka mer pepsi kanske.

tittar från golvet

Jag fick tillbaka min penna idag. Den har svart bläck. Åh <3 Det har funnits så mycket vardagligt jag velat skriva om men som inte blivit av. Så lite intressant och extraordinärt, ledsen kära läsare. Men min penna är tillbaka nu! Varit borta sen den 16e mars. Borta och borta, det är väll lögn. Den har legat i Sandras skåp i skolan och hon har glömt nycklarna varje dag.

Jag har cirka 12 dagar kvar av skolan och då har jag räknat bort alla lediga och röda dagar som jag antecknat i kalendern. Det blir 13 om själva studentdagen räknas in. Skönt att jag är helt klar i Litteraturvetenskapen (MVG) och inte behöver göra mer. Ett ämne mindre att bekymra sig om. Bara "små" uppgifter kvar att göra nu. På fredag ska jag på te-ceremoni med min japanska-klass! Awesome.

Söka till Komvux och lämna in en kopia på mitt Högskoleprov så jag kan få pengar från skolan om nom nom.


Jag googlade party + cat idag. Heh. Det här är en av katterna jag hittade, den andra stora favoritkatten laddade jag upp på Facebook. Ingen fara, Partycat kommer att dyka upp här inom en snar framtid.


RSS 2.0