SUSHI FRENZY

Helt bedårande <3 Och alldeles för korta. Börja med det första och gå vidare med "Honeymoon" sen (sista bilden).


allt flyter

Det är otroligt befriande att flyta i vatten. Roligt hur mycket det egentligen går att höra under ytan. Kände mig så lätt och fri~ Mycket avslappnande. Försökte komma på hur jag skulle beskriva en vattenyta, och nu ikväll när jag gick igenom gamla foton så hittade jag den här!


dygnar

Jag är trött. Glad, paranoid och ganska nöjd med livet och den här dagen. Kan inte sova förens mellan kl. 00-01. Det är nästan så jag somnar sittandes.

Kuroshitsuji - Black Butler

Har äntligen kommit ur min depp över att Fullmetal Alchemist Brotherhood är över. Efter många om och men så sätter jag igång med Kuroshitsuji :3 Yay, har väntat in den och riktigt gottat mig.

Klicka på bilden för att få veta vad den handlar om!att fördriva tiden

Riktigt klurigt. Se om ni kan klara det :D

 


Handyman

Växlar mellan att olja in bordet, skriva på Eclipse för Myskoteket samt kolla på Family Guy.

Vad är det för jäkla bord jag tjatar om? Jag vet inte när det hände men en dag så stod det ett litet slitet bord på min våning av huset. Det blev bestämt nu i våras att jag skulle få ta med mig det till Uppsala när jag flyttar. Eftersom det var så gammalt och slitet så blev det mitt ansvar att rusta upp det. Igår satte jag igång på allvar med att skrapa och slipa den stackars träbiten.

Nu kommer jag till det, för mig, överraskande. Jag visste att det har tillhört en släkting men inte att det var min farfars mors! Valborgs gamla matbord D: Mm, hon hetter Valborg, hur fint är inte det? Bordet är från tidigt 1900-tal. Va! Och det har mina föräldrar låtit mig köra slipmaskinen på. Galet. Min far är som ett litet barn igen när han har visat mig hur jag ska göra när jag oljar och filar på det. Han är en gammal träslöjdlärare. Minsann. Visat sig på senare år här hemma att en del av våra möbler är hans design, och vissa är det han som snickrat.

Det är hur som helst jättefint~ Mitt lilla bord. Är redan ganska litet men det går att fälla ner de båda skivorna på sidorna så blir det ännu mindre. Det har också två behändiga lådor i sig.


Eclipse!

I förrgår så bestämdes det, märkligt spontant, att jag och min lillasyster skulle gå och se på Eclipse. Finns det någon där ute som inte vet vad Eclipse är? Behöver inte förklara mer. Om ni nu inte vill få filmen spoilad så läs inte. Kommer att skriva seriösare på Myskotekets hemsida senare, det här är bara mina tankar.Har haft en huvudvärk ända sen jag klev ut från biografen. Jag vet inte varför! Gissar på att det var luften inne i lokalen, satt ändå där över 2 timmar. Salongen var full av, jag lovar, endast småflickor och en och annan förälder/bror/pojkvän/etc. Så jag satt alltså igenom Eclipse över 2 timmar med småtjejer. Aaaahhh, ja, de skrek. Ändå såg jag den här på eftermiddagen. JA! Klockan 15 var jag på bio. lol. Då får alla barn gå på bio.

Vad tyckte jag om filmen? Den var okej. Faktiskt helt okej, skulle kunna säga att den var bra. Ovanligt för den här gången är att jag inte har läst boken. Jepp. Jag bröt mot min egen regel, asdf. Mina böcker är utlånade och jag har haft så mycket annat för mig och plötsligt skulle jag se filmen. Så kan det gå! Vet inte om jag missade något (personligen bryr jag mig inte när det kommer till Twilight-serien men böckerna är i princip alltid bättre än filmen). Tyckte ändå att det gick bra.

De bästa stunderna i filmen var när Jacob kläckte ur sig något awesome. Jag lovar. Eller när karaktärerna faktiskt sa saker jag satt och tänkte på... Som när Edward och Bella ska möta Jacob och han står sedvanligt utan tröja och visar upp sig. Edward ser sur ut. "Doesn't He Own A Shirt?"

Jag dog! :D Hahaha! Men Jacob sa ändå de bästa sakerna. Här är en:
“I kissed Bella….and she broke her hand. Punching my face. It was a little misunderstanding.”

Jag har nämnt småtjejerna. Illa. Filmen helt okej. Jag skrattade många gånger och kom på mig själv med att njuta av vissa saker, som att de äntligen tog upp andra karaktärer och inte bara den kända trion. Jag kom även på mig själv med att bli lite småtjejig själv när Jasper sa mer än ett ord och han visade sig vara sydstatare <3 Åh. Fint med nästan-bromance också.

Vad tyckte jag om romantiken? Kan sammanfatta såhär: efter filmen, när jag och lillasyster ska ut, så frågar jag henne vilken actionfilm vi ska se när vi kommer hem. Hon ser allvarligt på mig och börjar fundera ut vilken. HAH! Men seriöst, var mycket kyssande och kramandes.. och.. och.. en nästan sexscen, som plötsligt blev ett frieri och allt var lite förvirrande. Varför ens ta med nästan-sexet? Jag blundade på riktigt. Smärtsamt (pinsamt!) att se dem anstränga sig. Hrm. Jag är inte pryd av mig. Inte överdrivet mycket åtminstone. Var inte en fin romantik utan konstig. Gillade det inte riktigt.

Vet inte om jag vill eller kan säga mer om filmen. Känner inte att jag slösat pengar på något dåligt så det är väll bra.

Jäklar, skrev väldigt mycket och osammanhängande. Orkar inte riktigt bekymra mig om felstavningar och sånt just nu så om ni ursäktar? Tankarna är lite sådär i alla fall. GAME ON IMMO! Nu ska jag se på South Park och Top Chef med orange läsk och sängen ;___;/ Borde kanske fila på recensionen också.

Edit: Jag låter positivare än vad jag egentligen är. Har en tendens att se de bra sakerna istället för de sämre, det blir alltid trevligare så.


RSS 2.0