cat's cradle

/\___/\
( o o )
( =^= )
(      )
(       )
(        )))))))))))


Får bli en söt katt istället. Idag fikade jag med Sanna. Vi diskuterade statusen för Infon (till UC10). Det rullar på så bra för oss! Vaniljlatte mmm.


:D

Wow, allt känns så mycket bättre när jag läser Artin. Räddaren i nöden please. Har ont nedanför det infekterade ögat aj..

Galenskapen fortsätter!

Åh nej! Nu har jag skrivit ett euforiskt inlägg angående något nördigt när jag fortfarande varit fast i tillståndet! Det där lät inte rätt men det är ju så det har gått till. Hrm. Som om det inte vore nog så har jag läst igenom “fortsättningen”. Dumma Fox och Collin...

Ni får ha tålamod med mig. Mina fangirl-gener bryter bara ut några gånger per år.


Galenskap

Kom att tänka på en webcomic jag följde för några år sen. Jag läste aldrig klart den. Ikväll började jag om, och nu blev jag färdig. (;_________; ) Ffff. Jag är bara lycklig att de inte GJORDE SLUT OCH FÖRSTÖRDE SLUTET MNÅÅÅÅHHH! Jag skulle kunna lägga upp en bild och sådär men eftersom jag inte vill avslöja en viss fallenhet så låter jag bli...

'Friendly Hostility is the story of two best friends who happen to be dating each other: Fox, a reporter, and Collin, a megalomaniacal would-be dictator and former kid's show host. They have friends, family, and occasional run-ins with the law, pirates, and other monsters. The comic ended on July 25, 2009.

The world of Friendly Hostility, however, lives on in Other People's Business.'


Kul förresten, att författaren skapade den som en "fortsättning" på en annan serie (som jag följde först!). Och ja, nu har hon börjat på ännu en ny. Ska kolla in den imorgon eller så. Efter den här deppigheten-av-att-jag-sträckläst-något-bra har lagt sig.

Godnatt!p.s.  Emma, du minns den eller hur?


arg rga gar

Grr! Jag är arg! Beställde fel busskort från SL (råkade välja Terminskort istället för Terminskort Plus. Jag köper de bara 2 ggr om året, jag FÅR glömma!). Egentligen så var det mitt fel. Javisst, jag var inte arg. Då. Jag blev arg när jag inte kunde mejla deras kundtjänst, för att göra det så måste jag vara medlem på "Mitt SL". Va? Sen hittar jag en adress jag kan mejla i kvittot de mejlar för bekräftelse av köpet. Där får jag tillbaka felmeddelande! Vaaaa? SL, ni suger! Åååh!

Jag är arg på SL för de suger totalt på all sorts kommunikation. Även deras bussar och tåg. Hah! Så det så!

Det här med mitt misstag med köp ordnar sig, jaaaaadå. Jag har ingen lust att somna arg, fick bli ett inlägg och två chatt-konversationer.

Godnatt.


idag är det palindrom!

Tomb
PALINDROM IDAG

Hannah
FFF?

Tomb
01/02/2010!

Hannah
!!!
<3<3<3

(Tack för tipset~)

tvåtusentio

Målsättningar och riktlinjer för det nya året:

- Läsa de böcker jag har innan jag köper nya (fortsätter med det eftersom det funkat rätt bra under 2009)
- Ta itu med körkortet. Uäh.
- Studera seriöst! Jag har blivit kritiserad :<
- Träääänaaaaa.
- Skriva lite mer här kanske?
- ...


... ungefär så. Alla saker jag har försökt skjuta upp under det förra året. Yeah! God fortsättning allihopa

RSS 2.0