I'm the best around

... fighto fighto! Av olika anledningar väcktes min vinnarinstinkt till liv. Sist var nog förra veckan när Hampe var outhärdlig. Ledsen, men så var det. Hur som helst. Jag blir så lätt aggressiv när gnistan sätts igång. (Märkte detta när jag fortfarande hade idrott på schemat. Läskigt att spela sport med mig. Rår inte för det.. ) Kanske tur att dess existens varierar, annars skulle jag bli outhärdlig. Gnistan har slocknat något nu för stunden men jag är fortfarande bitter. Sådär lagom bitter. Känner mig som kaffe. Bittert men ändå fullt av socker. Pepp pepp pepp, pepparkakor.

Mina högar är tillbaka. Annars mår jag rätt fint sådär i allmänhet. Snö ute! Vintern är kommen och allt det där. Första vurpan inträffade idag, trevligt. Slog i knät. Inte lika trevligt.

Det händer inte så mycket. Tror jag. Kanske skulle sluta vara så envis och gå och lägga mig? Inte som att jag faktiskt tänker få något gjort ikväll.

Fan. Har inte ens en uppmuntrande bild att bifoga. And isn't it ironic, don't you think?

Grupptryck

På senare tid har personer på bdb erbjudit sig att ge frivilliga namn en beskrivning. Eller ja, något om dem. Inom en snar framtid kommer jag att göra likadant, pga en slags deal, men till dess får ni läsa det här. Ni förstår, jag kom att tänka på en händelse förra året på textkommunikationen. Där vår lärare gav oss ett papper med positiva och negativa ord. Varje ord skulle delas ut bland personer i klassen genom att lägga små lappar i kyvert. Wth!
Letade fram mitt kyvert för en stund sen. Det låg längst ner i en hög av skolböcker under mitt skrivbord. Gjorde en ful excelgraf och fixade i paint, för så skillad är jag.Fick även tre lappar som säger att "den person som jag står närmast är du." (!) Ah. Kolla! Jag har tre lappar med kommentarer också.

ULTIMATUM

Min mentors idioti verkade ha nått en ny nivå, ansåg min klass, när vi fick veta att den lediga dagen skulle ägnas åt en timme på Arkitekturmuseét. "Va i helvete...!" Visade sig bli två timmar, men kul hade vi. Såhär i efterhand är vi bra på att byta sida.  Vi fick pyssla. Ah, åratal sen sist. Självklart delades vi in i tre grupper för att tävla om vem som kunde konstruera det snyggaste, mest praktiska och helt enkelt mest awesome konserthuset. Den enda grupp som var så seriösa att det nästan var patetiskt visade sig vara min. :>
Så kan det gå. Då kan ni gissa vilka som vann båda domarnas högsta poäng och all ära? Nästan lika patetiskt hur stolta och uppblåsta vi fortfarande är över vår vinst.

Klickbara bilder, men inte i större format. Känns som onödigt. Om någon vill se större kan ni kommentera så fixar jag det

ULTIMATUM v.1


Nutella muffins v.2AW YEH. Då försöker jag igen. De blev avsevärt bättre än den första versionen. Drog ner på tiden dock. Ytan är knaprig men inuti... <3 Åh kärlek. Bitter nutella och mjuka smulor.

MNÅH

Ska skolka från japanskan och gå på datorspelsjakt med Malin istället.

BTW! Det är andra och garanterat sista gången jag kommer att säga följande högt, sör jag måste. Går inte annars.Situationen kräver det Är så.. uägh:

JAG KUKAR UR!!!!!!!!!!!!!!!

Nu känns det bättre. Yay. Julmust och Californication senare. Bränna anime till Sofie.

;_;<3

Sofie gav mig te. Älskar henne. Ska bränna bort halsen.

Vilken urusel ...

...fredagsmorgon. Vaknar med en svullen och mycket värkande hals, en lätt huvudvärk och frossan går inte att göra något åt. Jeans, knästrumpor, långärmad och R.E.M blir mitt skydd idag men jag tvivlar på att det kommer att hjälpa mig genom dagen. Har säkert feber mina ögon är svullna.

Jag kan inte stanna hemma, vet ni varför? Ska få tillbaka ”essays” vi skrev innan lovet, litterär gestaltning kommer vi börja skriva dialoger åt TV-esteterna, sen var tanken att jag inte får någon lunch därför att jag ska till Täby centrum och köpa extern hårddisk och Koss hörlurar. Tydligen är det en bra kampanj Kjell kör på. Uh-huh.
Religionskunskap efter det, jag har inte lämnat in hemtentan eller papperet om en god handling som för övrigt är 2 månader försenad. Det är så underbart med försenade uppgifter. Håltimme, klassråd och till sist japanskan. Hiragana prov! Kom på att jag jobbar imorgon så jag gick in igår och pratade med chefen ifall det var ok om jag kunde jobba på fredag istället (idag) och hon skulle samtala med damerna. Annars blir det Uppsala först på lördag och inte ikväll. Min enda pepp just nu.

Apropå Uppsala. Jag hade en skum dröm inatt/imorse. Andreas vad med, TLN, Immortelle, Tomb och några fler som jag inte minns att jag såg men som jag visste var med. Det blev äventyr med Andreas. Vattenfyllda bilar, bekämpning av det onda, skulle spela WOW bara att det inte var WOW utan något annat konstigt rip-off. Jag var inte så talangfull, men det gör inget. Drömmen kändes väldigt verklig men inte hotfull som de brukar vara. Elle lite kanske.. TLN med galen ansiktsmask och klippor där alla utom jag glatt hoppade ner på.

Borde kanske äta frukost men min hals tar kål på mig. Kanske går hem efter Engelskan helt enkelt, halsen kan bli bättre. För det vore jättebra om jag inte missade hiraganaprovet. Ino-sensei är gullig och snäll, men jag vill vara duktig elev.

Min skolväska väger cirkus 7,5kg idag.

Jag insåg precis att ifall jag skippar halva skoldagen och åker hem, så kommer det bli mycket tjafs om att åka till Uppsala eller inte. Ajaj. Det här med föräldrar; inte min grej.

Sar Wars

Du är en usel vän. Jag förstår mig inte på dig, och jag tänker inte vara öppen nog för att ens försöka förstå eller förlåta dig. Hur kan du? Våra år på gymnasiet i samma klass har varit en otrolig tid. Vi har haft en bra tid tillsammans, det kan jag inte förneka, men nu är det slut på det. Jag tycker inte att ditt beteende är okej. Fy fan alltså! Betyder mina känslor ingenting för dig? Är det bara en mur utav likgiltighet och vanlig jävla idioti som omger dig? Idiot. Du förtjänar inte ens ett vettig eller seriöst blogginlägg från mig. Nu säger jag det här en sista gång och sen får du ge dig.

Det är onaturligt och fysiskt sett omöjligt att bli grön och jag tänker inte bli Jabba the Hutt för han är ofantligt äckligt fet, Sarah
;_________________________________________;


Nej jag är inte seriös. Kan vara bra att tala om det såhär här i efterhand~ Vår humor är skum på måndagar.what's another word for desperate?

i think the word is

hopeless (vs. hopeful)sömnlös :DJag sitter och fixar med Berlinfotona istället.

RSS 2.0