"Visst känns det som att kärleken väntar"

En lyckad kväll trots mina tvivel. Jag hade det verkligen trevligt! Mycket tack vare en pepp grupp bestående utav Hampe, Plast, Luul, Kjellgren och hans två polare. Kent var bra. Det blev senare surrealistisk; kön till garderoben var aggressivare än publiken under konserten! Konstigt. Var skönt att bli hemskjutsad. Föräldrar med dåligt samvete är bra ibland. Mmm, monoton kortfattad meningsuppbyggnad. Nu ska jag dricka pepsi och pilla med några UppCon-saker.

 


lycka för pengarna

Jag älskar bokreor! Förhandsbeställde böcker från adlibris.se och jag hämtade ut dem tidigare idag. Hur värt är det inte att få tre inbundna böcker för 197 kronor sammanlagt? Erkänn att det är fantastiskt!

Plus! Jag hämtade ut mitt paket från utlandet :D Är de inte helt bedårande? Gillar starkt sushiringen<3 De är från Cute Plush.snälla tåglinjen

Konduktören på Roslagsbanan tjuvlyssnade på ett samtal mellan mig och Malin idag. Han kom med ett tips om en helt fantastisk bok, som han själv använt sig av när han skrivit sin uppsats. Han läser till lärare i retorik, om jag minns det rätt. Sjukt peppad man. Jag får väll ta mig en titt på den där boken innan jag börjar på mig egna uppsats i april/maj!

Åh Uppsala

I fredags var jag i Uppsala och såg Markus Krunegård. Mmm, han låter bra live. Det var awesome. Jag har "lånat" bilden av Daniel ohoho. Helt otroligt ställe, Katalin. Intimt och lagom! Inget stängsel längst fram, vettig publik och fint konsertsällskap. Skulle gärna gå dit igen.


"ut mot intet"

22:00 - Försöker börja på hemtentan. Den ska in på torsdag, och jag läst igenom texten jag ska analysera… uh, nyss. Yeah. Snurrar på stolen samtidigt som jag pimplar energidryck. Mår lite illa. Isäker på om det är drycken eller snurrandet. Kan också vara en kombination!

22:16 - Hänger en penna i håret. Inser att jag inte har valt en giltig infallsvinkel i analysen fff.

22:50 - Fastnar i ett ord; Sverige. Hur sjukt stavat är det inte!? Peh.

23:05 - Sorterade några högar istället för att plugga… ÅH JAG VILL INTE ANALYSERA! Orkar inte med det här.

00:09 - Ops. Leker på goodreads istället för att skriva.

00:26 - Vill sova. Inte för att jag är trött, utan för att jag vill komma ifrån. Spelar ingen roll, egentligen, för jag måste ändå vakna och fortsätta kämpa.

00:38 - Lol. 6666 tecken kvar. Skriver några till, sen går jag och lägger mig. Det här går inte.

00:44 - 5937 tecken kvar. Sova. Imorgon ska jag läsa igenom texten en gång till, göra upp ett logiskt flöde i det jag redan skrivit, och sen fylla på mer. Yeah. Godnatt allihopa! Jag hoppas ni inte är lika lata som jag :3


And the clouds will roll by and we'll never deny-

Det var tänkt att det här inlägget skulle ha publicerats igår, men eftersom blogg.se av någon anledning inte tillät mig att logga in så fick jag låta bli. Såhär dagen efter och jag läser igenom allt så känns det... jag vet inte, konstigt? Jag publicerar det hur som helst i alla fall. Pah. Känns mycket bättre idag. Men ha gärna i åtanke att det här är ett sent ältande. Hrm.


Vet ni, jag har varit orättvis mot er, men kanske mest mot mg själv de senaste veckorna. Jag har självmant satt mig i isolering och gömt mig från allt. Kanske har jag blivit lämnad ensam med flit eller själv frammanat situationen, fast det har egentligen bara varit gnäll. Mycket gnäll och osäkerhet. Har känt mig väldigt ensam och liten. Tagit ut det på en ilska mot vänner och bekanta, i tysthet. Ja, jag har skyllt allt på er, och därför dragit mig undan. Säkert inte något som har märkts för jag har ofta trivts med att vara ifred. Så uh, förlåt. För jag har satt skulden på er när det är jag som varit osäker och fånig.

När jag borstade tänderna bestämde jag mig för att starta en konversation med Malin. VI ska träffas på torsdag :3 Det ska bli trevligt. Tydligen har hon läst igenom min blogg, och det väckte något hos mig. “Va? Ja just det, jag har en blogg.” Men inlägg redan så tidigt som från 2008! Det ni! Jag har alltså spenderat resten av kvällen med att läsa igenom allt och lyssna på playlisten jag gjorde från när jag gick på Lyrik i musik. Den finns här, för de som vill och har Spotify.

En annan sak; jag har haft svårt att sova på senaste tiden. Trodde att det blev bättre men jag hade fel, för allt började om igen inatt. Vaknade flera gånger som om jag hade feber. Därför har jag sänkt värmen på elementet och därför måste jag ha filt vid datorn. Alldeles för kallt brr! Åh, det hände en så knasig sak i en dröm imorse. Jag hörde Daniel prata med mig i den. Jag “hör” aldrig saker i drömmar, jag bara “vet” att jag hör saker. Det han sa var väll... rätt relevant men ändå jättekonstigt. Jag är konfunderad.

Hur som helst. Jag är trött på allt men det ska väll ordnas. Om någon känner för att ta kontakt vore det trevligt, men om jag redan hunnit långt bort så ber jag ännu en gång om ursäkt. Hrm.

Summan av kardemumman: Okej, det här var bara konstigt. Uh, imorgon ska jag nog försöka skriva något mindre känslomässigt. Nick Drake är en bra vän förresten.


Nodame Cantabile Paris Chapter

<3

 

 


awesome crazy

Spelar vidare på det förra inläggets titel och Demetri Martin; min kudde är awesome. Älskar den. Följer med mig överallt! Den är extremt platt eftersom jag sover på magen. Ibland händer det att jag sover på andra vis men det beror på situation, som tex. ifall jag måste dela säng med någon. Blir en stel pinne på rygg eller sidan då. Njae, alltså, om det är någon jag inte brukar sova med då.


pillow vs pillow

Den här lördagen spenderade jag framför tvn. Kollade på Coraline, som faktiskt visade sig vara en bra film. Därefter halvsåg jag på Melodifestivalen. Låg sedan ensam och skrattade som den lilla idiot jag är till Demetri Martin! Har inte haft så kul, eller en sån skrattattack sen ispoolen i Åre.

Right. Så. Uh. Ni där ute som bloggar; tänker ni också ut massor av saker ni ska skriva om, formulerar så att det låter vettigt, men när ni sitter där och ska skriva så är allt som bortblåst? Händer mig alltid. Inte mycket att göra åt antar jag.

(Jag avskyr när det bara blir två strofer!)


"som en fyr i storm", säger han

Jag sitter på en föreläsning som handlar om “Biografisk och psykologisk litteraturforskning“, så egentligen borde jag lyssna uppmärksamt och anteckna stolpar. Det gör jag inte. Det här är redan den fjärde föreläsning på kursen, och hitills jag har inte antecknat något alls. Jag rår inte för det men jag kan inte ta till mig föreläsarens metod att presentera ämnena. Såklart har jag samma professorn i mitt fördjupningsämne också...

Förra veckan fick jag reda på att jag blivit godkänd i matematik C! Hurra! Har försökt smälta det här och är fortfarande i en smärre chock, men jag har också funderat på vidare studier. Vet inte heller om jag ska fortsätta Litteraturvetenskap 2; tråkigt. Lär inte hoppa av i slutändan... äsch. Bokat tid för teori-och övningskörning på en körskola nu. Mejlat lite viktiga saker.

Ska återgå till grekerna? Hur kom de upp i diskussionen? Och titeln blev något föreläsaren precis muttrade.

RSS 2.0