DEUTSCHLAND! :D

Reser idag. Lite spännande. Planet lyfter 19.20 (jag litar lika mycket på plan som jag gör på bussar dvs. inget alls) för er som kan tänkas ha intresse för min avgång. 

Tillbaka i Sverige runt 23-slaget om allt går väl, den 30 oktober. Natten till fredag ooooh :D

Blir mycket fotograferande därborta<3

auf wiedersehen!

This is Halloween~

Höstlovet är här. Skolan hade en spökbolls-turnering, som ingen i min klass deltog i som vanligt. Härligt. Men varm choklad och marshmallows fick jag åtminstone. Stannade 45 minuter, sen drog jag med Sarah till stan för att hämta en bok. "Låt den rätte komma in" (Tänkt läsa den länge men jag har inte haft ork att skaffa den, men nu när filmen är på ingång måste jag läsa den. Bara är så.) När jag hämtade ut boken visade det sig vara en pocket med FUCKING FILMOMSLAGET!!! BAH. Filmomslag på böcker är otroligt fult! Stod att det inte skulle vara det på hemsidan. Tillbaka i Åkersberga på bokaffären fann jag den med orginalomslaget , va fan. 40 kronor dyrare men värt det. Omständig jag är, eller hur? Varför kollade jag inte där innan? Skänkte den fula till Helena som jag stötte på vid bussen. Hon hade Isse med sig. Han pussade mig, skurk. Hundpussar är inte så nice.

Njut av bilderna från min dag på skolan! Särskilt awesome är min dräkt, SPÖKLAKAN FTW. Haft den i alla år på gymnasiet, härligt </3 var tvungen att slutföra traditionen sista året. Nu är cirkeln sluten.  
kalender#5(För en större bild klicka.)

ord#1

Svenskt uppslagsord
smaskens adj.
oböjligt; endast predikativt mycket god, som smakar mycket gott (vardagligt)

Engelsk översättning
yummy, scrumptious

Exempel
  • tårtan var smaskens---the cake was scrumptious

Källa


På rosa moln?

Det här med kärleken. Vad är kärlek? Det måste vara en fråga som går hand i hand med Vad är meningen med livet. Det finns inget konkret eller rätt svar på någon utav dem. På min resa hem kom jag att fundera på kärlek, men på ett helt annat plan än tidigare. det vill säga, jag såg det ur en helt annan synvinkel. På ett sätt. Ja. Ska inte filosofera iväg min text nu. Kärlek alltså! Vad är kärlek? Hur är det att vara kär? Det beror helt på personen, gör det inte det? Kan kärlek till en vän vara samma sak som kärlek till någon som jag älskar mer än en vän. All kärlek är ändå kärlek men det måste finnas olika nivåer utav kärlek. Jag kan känna kärlek för någon jag bryr mig om men jag kan också känna en kärlek som i passion. Sen definieras kärlek olika individuellt. För någon kan det vara sex, någon annan anser att det är när denne blir lycklig av en person.

Kan det finnas flera kärlekar alltså? Kan jag älska två personer, till och med tre, men inte på det plan att jag vill eller kan kalla det kärlek. Men då säger jag emot mig själv! Älska vänner för de är mina vänner och älska någon för att.. varför? Vad är det som älskas? Något okänt ologiskt som kan rasera normerna?

När jag var yngre trodde jag kärlek var ett snabbt pulserat hjärta, en enda sann prins genom livet och det skulle pirra i hela kroppen. Tiden som går ger en idéer om hur kärlek för just mig ska vara! Vill jag bli glad? Omtyckt? Trygg? Känna mig vacker? Av personen jag på något sätt älskar. Bilden utav kärlek i filmer och litteratur, kulturen och samhället; skapar jag en ram som jag följer när jag blir kär. Kan det vara så? Jag vill bara hitta något. Någon. Kanske. Är kärlek något vi söker hos någon? Jag vill så gärna tro på riktig kärlek! Den måste existera. Det enda problemet att jag måste hitta vad kärlek betyder.

Antagligen denne någon som kanske delar samma eller en liknande tolkning av kärlek.  


Låter det här logiskt eller är det bara motsägelsefullt? Vad svårt. Uttryckte mig otroligt tydligare och bättre i mitt huvud på tunnelbanan. Är inte det typiskt? Att inte kunna förmedla rätt och riktigt som det ska vara egentligen. Allt var så kristallklart när jag tänkte på det här.


Jag kom att tänka på en dröm jag hade för några år sedan. Den utspelade sig i tunnelbanan, troligen vid Tekniska Högskolan. Klev av tåget som skulle till Mörby centrum, satt i sista vagnen och det var stressigt. Men ut springer jag och det är här det konstiga inträffar. Jag slänger mig i armarna på en person. Det som slår mig när jag vaknar är detta, för känslorna var otroligt förbaskat starka;


  1. Denne någon är min sanna kärlek
  2. Denne någon har en orange tröja
  3. Denne någon är en kille

Kan kommentera att jag hade den här drömmen när jag fortfarande hade en flickvän (en helt annan historia, för er som inte hört den. Kanske får höra den en annan dag.) och avfärdade drömmen helt. Varför bry sig? Jag hade redan min kärlek. Så härligt naiv jag var på den tiden, eller hur?


Min poäng med drömmen är att; Jag vill ha den känslan. Kan konstatera att färgen orange är en färg som påverkat mig starkt sen jag var tretton. Möjligen symboliserar den något men jag vet inte vad.


ORKAR INTE SKRIVA MER NU.  Men det vore intressant med lite kommentarer angående era åsikter :/


20th Century Boys World Expo


太陽の塔, Taiyō no Tou


AWESOME. Jag anade men det känns underbart att ha rätt! For real for real.

EXPO '07


Nick Drake

Jag tycker att någon kan köpa Fruit Tree till mig. Hans fyra skivor + dokumentären! Nick Drake är fantastisk. ;<


Fly


Please give me a second grace. Please give me a second face.
I've fallen far down, the first time around, now I just sit on the ground in your way.

Now if it's time to recompense for what's done, come, come sit down on the fence in the sun.
And the clouds will roll by and we'll never deny- it's really too hard for to fly.

Please tell me your second name. Please play me your second game.
I've fallen so far for the people you are, I just need your star for a day.

So come, come ride in my streetcar by the bay
for now I must know how fine you are in your way.
And the sea sure as I, but she won't need to cry for it's really too hard for to fly.Protége moi

En kuslig kväll! Efter en lång dag i Stockholm med Dominique, lite planerande för vår resa till Tyskland och visit hos henne, hamnade vi i Gamla stan för en spontan spökvandring. Med oss var hennes vän Madde. Tror det var hennes namn. Awesome tjej, jag blev glad av att ha henne där. Klockan 20 började den med ungefär 150 pers och en guide som hade erfarenheten och kunde tala så att alla hörde. I början hördes varenda unge vilket var otroligt störande men det försvann. Undrar varför, haha. Inhyrda skådespelare som var spöken och diverse läskiga pestsmittade! I en trång gränd försökte de grabba tag i fötterna på oss och en liten pojke grinade och skrek. Förlåt men det tyckte jag var hysteriskt roligt. Hm.

Jag var modig som vågade ta tag i den blodiga handen som stack ut från ett galler. Riktigt hårdhänt typ, satt fast ett bra tag. Ingen skrattade med mig utan åt mig. Det förtjänade jag kanske för min dumhet. 2 timmar tog vandringen! Då var vi kanske 40-50 personer kvar. Den var mer rolig än läskig. Som att se en lättsam lagom spännande film på tv en fredagskväll. 100 svenska kronor kostade det. Publicerar länken längre ner ifall någon får lust att gå. Efter den här dagen så sitter jag här, kan inte gå ordentligt för mina ben smärtar och värker, kan inte gå med vänster. Kommer få en skön sovmorgon. Dock blir det till att prova nutella recept igen, fast den här gången ett som jag fått tipsat i förra inlägget från Deliana/SannaV! Spännande! Vet inte om jag orkar göra frosting, omständigt och kladdigt! Jag gillade spökvandringen på det viset att få vara där med trevliga personer och gå på gator och i gränder jag känt till sen flera åt tillbaka. Störde vardagen<3


MIKE THE POET - SPÖKDVANDRINGIntresseklubben, se hit:

  • Nya klubbor i burken<3 34 stycken nu.
  • En ny awesome underbar halsduk har jag också ååååh. Så mjuk! Så stor!  

Nutella muffins

Äntligen köpte jag en burk Nutella för att prova receptet från Samantha. Fick det i våras utav henne, hoppsan.
Körde receptet i google-translator (eftersom det var på tyska) samt att jag fick använda mitt sunda bakförnuft och muffinerfarenhet. Ändå så blev det rätt… misslyckat kan jag inte kalla det. Det var väldigt intressant! Mätte allt i gram och milliliter. Stämmer än så länge. Men ½ deciliter socker? Och 6 deciliter mjöl?
Jag adderade mer socker men lät mjölet vara. Smeten var sådär klistrig och trög som vissa muffinrecept ska vara så det fick bli som det ville. Sedan fick jag nästa chock; smeten klättrade uppför visparna som om den var på väg mot min hand för att äta den! Fruktansvärt obehagligt! Fick springa upp till rummet och hämta kameran så jag kunde få bildbevis.

Slutsats: de smakar bröd med en liten eftersmak utav Nutella ;/ Får nog ändra på receptet.
FÖRBASKADE TYSKAR.


pyrrhussegrar

Vadå slappna av? Du anser att jag inte andas? Stannar upp och bara ser mig omkring?
Precis min åsikt.
Jaha.
Mhm.
Du har fel.
Inte då. Du ser bara inte helheten i situationen och nu får du betala priset!
Jag kommer alltid få betala ett pris, vad är skillnaden?
Du kan inte släppa kontrasterna, eller hur? Du behöver dem. Precis som alla regler och ditt lätt sjuka behov av maktkontroll över, hm, allt?
Inte sant. Jag kan se detaljerna!
Men inte helheten. Totalt olika saker.
Du menar helt olika saker, inte totalt olika saker
Sluta upp med att upprepa allt i tre. Gör något vettigt!
Och att göra mina uppgifter är inte det?
FÖRSENADE UPPGIFTER. Du borde ha gjort dem för länge sen.
"Borde". Fy fan.
Du kan åtminstone bli klar med uppgifterna som inte är försenade ännu, så du inte halkar efter mer. Och sluta skolka! Herregud, du har en framtid. "Du är fortfarande ung, lev livet!"
Aj. Sexton ser jag ut att vara också, fick jag höra av densamme.
Är inte det vad du vill höra?
Kanske jag om femton år, nu är det bara stört. Inte så konstigt att...
Hm? Utveckla.
Nej.
Slipp då.
Som fan.
Sa jag att jag hittade en resedagbok från Edinburgh?
Nej?
Ska skriva av den senare-
EFTER dina uppgifter? Du lovade att göra de två stora och en liten. Så hur långt har du kommit?
Eh. Halva första stora.
Och kom inte med anledningen att du faktiskt röjt upp från golvet och att han inte följt läxan han fick av dig till punkt och pricka!
Tänkte jag inte göra!
...
...
...
OKEY! Jag gjorde det, so what?! Svårt att bryta dåliga vanor.
Som den där?
Kääääääften.
Hrm. Fantastiskt. Sluta upp med det här nu och fortsätt med uppgiften innan jag måste ringa HONOM.
Taskigt. Inte för att han skulle bry sig. Eller för att du ringt honom förut?
Slingra dig inte. Tror du det? För du har problem! Allvarliga.
Inte då. Ska bara käka piller tio dagar; omnomnom!
Skyll dig själv. Hör av dig när du ska börja leva livet. KÄRRING.
Kääääääääften. Jag ska skriva vidare på den.


Tråkigt.

kalender#4WOW.
kalender#3


YOU FAIL.txt

Thanks you guys :D Hittade i min mapp. WTH.

D;

ALLT BLIR BRA


<3 (eller hur?)


origami#1


PER


:D
hannah OM NOM NOM

Jag såg UPS-bilen när jag gick ner för att öppna dörren. Stor man med solglasögon (på en mulen höstdag?!) med dunkande rock/metal från bilen ser ner på mig. "Skriv här! Ja, det blir jättebra!"
Ger mig ett litet paket och han springer ner, ser ut att snubbla men skrattar och jag säger "Awesome." Tackar och hejdå-ar. Awesome. Stänger till och låser. Vilken awesome man. Allvarligt.

Hm? Oh yeh. iPoden är här.

PEEEEEEEEEEPP!!!!!!!<3<3<3<3<33333333333333 (Var tvungen att hypa.)nErd test?!

FNYSI am nerdier than 54% of all people. Are you a nerd? Click here to find out!

NerdTests.com says I'm a Highly Dorky Non-Nerd.  What are you?  Click here!

RSS 2.0