REN LYCKA

Tomb ringde mig i en sorts manisk panik. När jag fick länken så förstod jag varför; jag blev precis likadan. Sedan spenderade vi nästan 10 minuter med att bara tjuta, samtidigt som jag såg om trailern. Igen och igen. Ska beställa böckerna ikväll sheesh. Eller bara handla imorgon på Staffars :D Måste hypa! Måste! Klicka på bilden för att se trailern. Sen föreslår jag att ni köper serieböckerna. I sommar, då jävlar!


var är kastrullen!?

Känner mig galen idag, kastrull-på-huvudet-galen. Vill inget hellre än att sitta insvept i en filt i ett hörn och knapra på något. Jag vet inte varför men det är lockande av någon anledning...  Igår var det ett UC/mysmöte hos kniven i Västerås! Det var sjukt lyckat, och jag blev så sugen på att ha ett sånt möte med mitt team. Tyvärr kommer vi inte hinna få ihop alla, eftersom UppCon bara är runt hörnet. Kul hade vi i alla fall. Jättebra.

Saker att göra som jag vill göra men inte känner för att göra. Kanske inte dem bästa attityden men det ordnar sig säkert. Sigh. Kommer att bli en effektiv vecka!


Peppen och bra; 20th Century Boys<3 Hypen tar aldrig slut! Jag har sett första filmen, och den första halvan av andra. Sen fick jag ge upp för subtitle-filen till den andra delen var konstig och det är saker jag inte kan förstå på japanska. Lol what ;3 Så uh, alla ni som trots mitt tjat och gnat fortfarande inte har kollat in den här serien; DO IT! Och då menar jag att ni ska läsa mangan. Filmerna kan ni ta sen. 

inre harmoni

Hela dagen har varit lugn, och jag har bara känt mig harmonisk, nästan tom. På ett bra sätt! Det har helt enkelt varit en bra dag. Allt jag har tagit tag i har gått bra. Jag har varit lite spontan, inte slösat på tiden. En fin dag. Finfin. Mm :3 Inte för att jag har gjort något speciellt egentligen. Det har bara varit så. 

Oh, jag har några idéer om vad jag ska skriva här. Får se när jag orkar bara. Helt uttorkad är jag inte. Sen minns jag inte mer om vad jag skulle skriva... Live long and prosper \o/

RSS 2.0