en fundering

Kommer jag att sluta som min mobil? Att inte tömma SMS-inkorgen på 10 månader och sen sluta fungera, eftersom jag vägrar släppa taget? Så onödigt. Men mobilen har 2 års garanti så det kommer ordna sig.

Imorgon återbesök på Akademiska Uppsala Sjukhus. Den här gången kanske jag får svar.

tealax

Ylva har varit bohemiskt kreativ och sytt en tröja. En snorlax-tröja!


WTAI 2

Ett oändligt regn har hållit i sig hela dagen. Det har inte ens slutat, utan bara regnat lite mindre eller lite mer då och då. Jag löste mitt problem med att hinna se Krunegård och dessutom hinna fixa en bra plats till Joshua; Krunegård hördes asbra från Joshuas scen. Ingen skada skedd! Att Joshua Radin dessutom var helt fantastisk gjorde det bara att jag glömde regnet och mina värkade öron.

Andra band fick jag också se. Satt på en slags ställning under tak och kollade slött på Tiger Lou, med Samantha bredvid. Hon och Daniel försvann sen iväg med Katt och jag försökte leta reda på Hanna och Disa. Såg andra random saker jag inte orkar minnas namnen på.

Hur kan den vegetariska korven vara billigare än de riktiga? Jag har aldrig varit med om att veggomaten är billigare än det med kött. Skumt. Så snål och fattig som jag är... ja. Fick åtminstone lyxa till det senare med en belgisk våfflaaaaah.

Hello Saferide, ringde mor så hon fick höra en låt med Duffy och sen drog jag hem med bussen från Danderyds sjukhus. Jag orkade inte vara kvar i regnet. Kan lika gärna få sova någon timme extra, eftersom jag ska göra mitt sista jobbpass på festivalen imorgon. Usch. Det ska tydligen bli värre regn.

WTAI 1

Första dagen avklarad, bara lördagen kvar alltså. På grund av en studentmottagningen missade jag i princip hela dagen på WTAI men jag åkte in till Pixies. Duh. Stannade kvar på Neil Young med Sofie eftersom hon hade suktat. För att vara en gammal gubbe så spelade han järnet! Aldrig riktigt lyssnat på hans musik men några låtar skulle onekligen passa att ha i bilen under sommaren. Helt klart noll bang på det. Hann hälsa på Samantha och Daniel. Blöta och glada i entrén.

Kändes fint att åka bil med Sofie och prata om relationer. Sådär lagom tjejigt. Snällt dessutom att hon ens skjutsade hem mig. Ska baka kakor tror jag hoho.

Så vad är det att se fram emot imorgon på WTAI? JODÅ! Först ska det bli Krunegård och sen snabbt till scenen där min huvudattraktion ska ske; Joshua Radin. Gaaaaawd. Tydligen spelade han på Debaser i mars?? Och jag missade?? Men nu får jag se honom och det känns som en tröst. Därefter Hello Saferide. Pepp pepp pepp. Om jag orkar så tänker jag ringa min mor när Duffy spelar så att hon kan få höra lite och sen kanske Nick Cave. Gamla gubbar måste jag passa på att se innan de dör.

Äta en våffla ska jag också göra. En belgisk. Som är ätbar och inte gjord av lego förstås.en början

Då var jag i princip arbetslös. Jag fick inte sommaranställningen på jobbet därför att kommunen ger de jobben till 91or och min chef kunde inte lura systemet den här sommaren. De kommer inte ens behöva mig för mina vanliga arbetsuppgifter de här månaderna. I och för sig så behöver de mig den här veckan så jag ska ner idag och om det är massor över så dyker jag nog upp på torsdag. Men drygt är det! Inte hittat något annat sommarjobb. Slutar med att jag sitter i ett gatuhörn och säljer mina kakor för växel :'< Usch. Så surt. Den här veckan har jag fullplanerad, men hur blir det med nästa? Och veckan efter det? Mitt busskort går dessutom ut på söndag och efter att jag betalat kortet plus min halva macbook så är jag pank.

Fint att det är gratis att ligga i gräset och titta på molnen åtminstone annars skulle jag seriöst dö.

Om ni har några idéer eller uppdrag åt mig för de här månaderna kan ni höra av er.


studentmottagning

Den var jättelyckad, jag hade det trevligt fastän jag helst ville gå och lägga mig, och det kändes helt enkelt bra. Tänkte visa sakerna jag fick. Tack alla. Nu kan jag klara mig på egen hand ehe. Av outgrundliga andledningar så fotade jag inte några andra saker, som till exempel ett spel (The Longest Journey: Dreamfall), en påse chips och en hel del kort. Så ni vet det.


Jag fick mycket blommor.


De sedvanliga sakerna som blev hängda runt halsen; tre nallar, en tiger, en orm, en visselpipa och två flaskor ni-ser-vad.


Jag tackade för en skål men de sa att det var en vas hrm. Glasburken däremot verkar gå att använda till lite allt möjligt.


Jag är räddad! En handbok! Dessutom en om nom chokladkaka levererad av Petra a la ninja. Lurigt.


Smycken och lite skojiga smyckesförvaringar.


Kökshanddukar med trevliga recept på och ett påslakanset. Kan vara bra att ha.


Otroligt söta koppar :3


Ett illrosa tårtfat i glas och med en tillhörande tårtspade formad som en sko. Tydligen.


Bilden talar för sig själv. :D:D:D

studenten

I onsdags tog jag studenten och några foton från den dagen känns passande. Vill inte riktigt använda bdb och jag kan fortfarande inte nå mitt konto på flickr. Äh. Cred till Andreas för fotona.

 
 
 

ffffuuuuuu!

Okej, så lägligt att jag lämnar in laptopen för omformatering efter det senaste ångestfyllda inlägget här. Jag är förvånad över att jag fick tillbaka laptopen redan dagen efter, men jag ska inte klaga. Känner mig hel igen.

Studenten imorgon. Lite nervöst, melankoliskt, ledsamt och awesome! Framförallt det sista.

inte okej

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. asdf. Ersättningsbussar som tar evigheter och jag har inte ens lektion idag och jag tänker inte tyda up 13 för att sjunga i en kvart fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Det är varmt varmt varmt ocvh jag är trött. Jag lade mig ner i skåphallen framför Sarah och grinade på golvet och sparkade medcfötterna. Okej, jag grinade inte men bara lite grann. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. INTE OKEJ SL. INTE OKEJ TEG. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Jobbet öppnar 10 får vänta till dess. Lämnat in laptopen nu.

FUUUUUUUUUUUUUUCK. There.

RSS 2.0