FUN PACK

Dagens höjdpunkt måste ha varit när jag insåg att Amanda satt och gosade med en uppblåst rosa kondom som spred en artificiell doft av jordgubbar i klassrummet. Hon hade döpt den till Molgan och tydligen var det en mullvad.

God it's good to be alive.


iPod


 yes or no?


citation av lyrik

På rosa moln svävar jag omkring
o ja njuter av alla vackra ting
o ja tänker aldrig mer komma ner
tänker stanna här
för evigt, evigt, evigt

So I'll survive
God it's good to be alive
I'm torn in pieces


Nightswimming deserves a quiet night, deserves a quiet night!
Jag har en sådan fruktansvärd huvudvärk. Godnatt.

madness; found in book!Funnet i ett anteckningsblock, 2 år gammalt. WTH?

My night is colored headache grey


kalender#2

v 39 2008

kalender#1

v 38 2008

Min vecka fortsätter! Kul. Laddar nog upp nästa vecka också senare :D

And I know I'm dead on the surface But I'm screaming underneath

Nä. Vet ni vad. Nu får det räcka. Det kommer att ordna sig! Är inte mer än så.


HTTP 403 Åtkomst nekad

(MEN FAAAAK)

"and we must walk that road to the end. "<3 tack Malin! Angående titeln så är det en del utav ett citat från min favoritbok av Neil.

OMNOMNOM!


STAR mile

Så förvirrande. Allt hänger på hur mycket jag litar på personen. Eller ja, personer. Vem som helst! Sen är frågan hur mycket som är sant, vad som är sant och syftet med varför sanningen talas om för mig. Det är också en tolkningsfråga; hur mycket jag väljer att tro på och lagrar resten i bakhuvudet på min vakt.
Irriterande och omständigt. Det här var himla onödigt. Skriver kryptiskt och förväntar mig att ni som läser ska få en baktanke och undra "Vad pratar hon om? Blev det en brownie för mycket kanske..?" Eh, nej. Eller ja. Beror på. Jag har kommit underfund med att det är svårt att räkna ut saker. Beteenden och så? Vad och vem som går att lita på? Något sådant. Men det kan var jag som är fast i en paranoid låda just nu.

Min lugg misslyckades totalt med färgningen! Den blev orangebrun, inte röd. Får se om jag hinner färga om den innan lefest imorgon. Ngh, nej. Jag ska visa joho. Tusan också. Får skämma ut mig totalt istället. Som om det inte räckte med att jag är förkyld och trött i själen.

Betalat fakturor, fixat tågbiljetter för nästa helg och gnällt. En produktiv kväll! Tydligen ska jag till Gävle och städa Tomb's rum. Ah. Sjukt. Jag tycker det ska bli roligt att städa! Precis lika kul var det att fixa iordning lendai's bokhylla omnomnom. Jag är mycket pedantiskt antar jag. Lite galen i det anseendet. Heh..


here we go sleevefacing!

Digitalt skapande #2 - sleevefacing


WANT MORE?


R.E.M - and I feel fine

[kolla playlist<3]

Pga. en pålitlig källa köade jag 2h istället för 1h. Fick lite utav en chock när det bara var 20personer före mig i kön. WTH? Till R.E.M. Hur kunde det vara så få? I vilket fall som helst: kom in utan problem, satt en stund på golvet tills jag vågade mig upp och kollade in tröjorna. Gick därifrån med två fabulösa verk av tyg!
#1 och #2. Varav jag inte bestämt mig för vilken jag ska ha på mig till skolan. Äsch! Vilket dilemma a la i-landsproblem.
Träffade trevligt folk. (trevligt folk = lendai, emma, TLN och joho.) Lattemuggen var emot mig! Läckte och spillde och gjorde stunden pinsam och dessutom obekväm. Skit också. Litar på muggar lika mycket som jag gör på skumtomtar från och med idag! Hängde hos trevligt folk tills deras grannar ville ha sina sittplatser, så jag klättrade snällt ner till parketten där jag hörde hemma. Tydligen inte bland alla coola vuxna som drack öl, nej nej! Det var jag alldeles för ung för! Märk hur ironisk jag är, okey? Fuck them. SÅ. Ja. Förbanden var bra. Mycket mycket bra.


R.E.M var fantastiska och AWESOME MED STORT A! :D:D:D:D:D


Värt allt! Bästa födelsedagspresenten på åratal. Fast sen var det jag som valde den.
Lite synd att jag inte fick säga hejdå ordentligt till trevligt folk. Vinkade men syntes inte, liten som jag är. Hahaha.. ha. Nej. Jag är inte liten. Sprang till tunnelbanan (vet ni hur kul det är att springa i sick-sack i folkmassa med klackar? Inte ett dugg!) Trängdes med engelsmän på tåget. Usch, varför fick jag inte armbåga gubben när han körde upp armen i mitt ansikte? Skandal! Orättvisa! Lyssnade på daysleeper otaliga gånger, kompensation för att den inte var live, ända till Mörby där jag blev hämtad. Aaah, skjuts hem är underbart. Ingick i presenten, tydligen..
Sitter här vid seg och totalt värdelös laptop skänkt av skolan. Mackor och PEZ! Upptäckt ett enormt och djupt blåmärke på mitt lår. Jag har ingen aning om hur det kom till? IRCar och bloggar som den snälla flicka jag är. Jag är en awesome människa. Inget flyt i texten. Jag failar min linje :D G'night.

Återkommer med bilder.

p.s It's the end of the world as we know it är kärlek<3333


"I LOOK GREAT!"


my waterbottle is better than yours


RSS 2.0