Vadå festival

Åh dessa festivaler. Alla dessa artister. Denna musik! Inte min grej, men ändå.

Arvikafestivalen har detta att erbjuda mig denna sommar: Bob hund, Detektivbyrån och Thåström. Även det faktum att två av mina klasskamrater tänker bila ner, så jag betalar inte för tågresan utan endast för bensinen + festivalen. Jag vet inte om det är värt att arbeta på Arvika igen. Det var roligt förra sommaren eftersom det egentligen var en spontan grej. Har hört att många bekanta från en viss krets ska dit. Oh?

Hultsfredfestivalen har detta att erbjuda mig denna sommar: Franz Ferdinand, Hello Saferide, The Killers, Markus Krunegård, Mando Diao, Thåström och Lars Winnerbäck. Men jag går inte på Hultsfred av principskäl. Ingen vill dit, massa pengar och ingen riktigt uppfattning om läget. Punkt.

Where the Action is har detta att erbjuda mig denna sommar:
Markus Krunegård, Pixies och Neil Young. Ah, den det lutar sig mot att faktiskt äga rum. Det är i Stockholm = nära hem och SL-kort känns rätt värt. Kan säkert få med mig någon, annars gör det inte så mycket att gå själv, egentligen.

Sådärja, nu har jag ältat igenom mig det. Ni också säkert, tack för er tid och visat intresse.


muffinexspressDet var en bra dag med mycket muffins, solsken och Freddie Wadling. Synd att mitt tåg hem sen var inställt och jag missade dyrbar Uppsala-tid.

telefon

Jag fick en sådan lust till att blogga när jag klev av på Flogstaväg 55. De två busschauffören jag hittills mött hade båda varit leende och jag blev nästan rädd. Så trevliga ser de minsann inte ut på mina bussar där hemma i tätorten.

En stjärnklar kväll. Eller är det en tidig natt? Fruktansvärt kallt dessutom. Om det inte vore för den extrema kylan så hade jag satt mig ner i lekställningen här i parken och bara tittat upp på himmelen tills jag inte längre känt av mina ben. Fast så kunde jag inte göra, eftersom jag säkerligen skulle få samtal på mobilen. Blir nog bättre att vänta till sommaren.

Te med Daniel var mysigt.

Det var ju så mycket mer som jag ville skriva här, men nu känns det som om allt jag ville ha sagt har blivit sagt. Andreas väntar i sängen med laptop-chan a la mac och kräver min uppmärksamhet. Karlar alltså.

Imorgon muffinsexpress!

Godnatt världen.

Sarah says boobs.

Har äntligen tagit mig tid att klippa håret, nu ska jag se till att blondera den (blir nog sista gången) och fixa med färgen helt enkelt. Fått mycket positiva reaktioner på den nya frisyren och det gör mig glad! Här undviker jag smidigt att skriva en glad gubbe dvs. en smiley.

Så det första som händer på min lektion i litteratur och litteraturvetenskap är att vi ska svara på 5 frågor om Kafkas bok Processen, som det var meningen att vi skulle ha läst till idag. Jag hade tagit mig igenom 3 kapitlen eftersom det inte fanns någon större lust till hans evinnerliga monologer. Fast den är väll okej? Ska läsa klart och se vad jag tycker då. Boksamtal nästa vecka. Jag blev förresten färdig med skrivuppgiften någon minut innan vi slutade, eftersom den skulle lämnas in idag. Aldrig har jag väll skrivit så mycket på en lektion i år. Var som en adrenalinkick och det känns lustigt att säga så om att skriva skolarbeten...

Har ni orkat läsa såhär långt? Fantastiskt. Vinnaren av header-tävlingen blev förresten Ylva. Grattis! Vad vill du ha för kakor/kaka? Snart kommer den upp och med den nya designen antar jag. Ska bara orka.

Jag kom inte på en titel för jag orkade inte leta fram länken Tomb gav mig, så jag frågade Sarah och då svarade hon det där? Skyll dig själv.

En näsduk tack!

Jag har varit förkyld den här veckan och alltså missat två hela skoldagar. Nej vänta lite, jag är fortfarande förkyld och sitter och skriver det här när jag borde vara på litterär gestaltning. Men jag har inte tillräckligt för att min novell ska kunna få respons, så jag dyker upp till svenskan istället. Där gör vi åtminstone något vettigt. Som att förbereda oss inför nationella proven i svenska b. Det är viktiga saker! Eller.

För över ny musik till den externa så jag kan föra över det till min iPod. Mmmm, musik. Det är mitt mantra idag; musik och näsdukar. Nässsssdukar.

Har börjat titta på japanska dramer igen. En som jag ser på nu och som jag tycker är rätt rolig, Teppan Shoujo Akane. Fast subgruppen suger. Så ni vet det. Inte för att jag skulle kunna göra deras jobb bättre, men ”antingen så gör man det bra eller så låter man helt enkelt bli att göra det alls.”

Dags för en peppig frukost och välja dagens kläder. Ikväll är det PLAY!, så vi hörs imorgon kan jag tro.

"en FUCKING terraBYTE"


Oh yeh! Min pappa gav mig en extern hårddisk i morse. Känns så fruktansvärt najs! Varför fick jag en extern hårddisk? Utan att ens betala för den? Serri, för 3 år sedan blev jag lovad en scanner. Jag har fortfarande ingen scanner, men nu var det så att jag behövde en extern hårddisk. För tillfället ligger allt spritt på stationära datorer runt om i huset och jag leechar familjens gemensamma externa. Så jag föreslog käckt till min far att han kunde köpa en sån istället för en scanner och att jag kunde bidra till summan.

Det var hur som helst en fin överraskning :3

Hello Saferide (why hello hello)

Konserten var inte som jag hade tänkt mig. Den var bätte; den var lysande! Förbandsmannen, som jag inte minns namnet på, hade en näst intill obetydlig roll. Jag gillade hans första låt men sen var det inte lika roligt att lyssna längre. Precis efter Hello Saferides första låt och färgstarka entré hamnar tre parfymstinkande kvinnor framför oss (mig, Disa och Hanna alltså). Störande. Ett par stod och flåsade i min nacke. Störande. Ett annat par bredvid mig stod hela tiden och hånglade alternativt snackade på finska/ryska/???. Störande.

Dock så kunde dessa saker få vara störande eftersom Annika och hela bandet helt enkelt raderade bort min irritation totalt. Då vet ni hur bra Hello Saferide var. Jag kom säkert på flera saker att skriva för att sammanfatta kvällen, men jag tror jag lämnar det såhär. (De spelade The Quiz ;___;<3)Det var helt enkelt en väldigt lyckad kväll minus garderobshanteringen.

Träffade på mina två barndomsvänner på bussen hem sen. Så nu ska jag på deras skiva. Rackarns.


SKISS af Darkened Echo

Egentligen så är jag redo för sängen. Inte för att jag är så mycket trött utan för att jag tycker om att krypa ner under täcket med mina gråa sockor från Estland och riktigt gosa ner mig. Att jag dessutom vaknar något så när utvilad är bara ett plus i kanten. Fick gjort lite skolarbeten idag som brådskade. Skolan är för övrigt ansträngande, men allt börjar gå på automatik. Idiotiskt att det händer först nu när jag snart går ut. Ni har hört mig gnälla om samma saker flera månader nu. Det där med att gnälla leder ingenstans utan det känns bara bra att göra. Det blir alltså mycket snack men lite verkstad. Måste visa hur awesome jag faktiskt är.

Det där med livet är faktiskt rätt rörigt. Som min blogg; den har ingen som helst struktur. Det är tomma löften, skitsnack och mycket färgavsaknad. Kategorierna är helt fel. Inte konstigt att jag sover bort dyrbar nattlig datortid.

Ni som faktiskt sitter där och gör en header till mig; deadline söndag 15 mars 23:59. Sen korar jag en vinnare!


iBrevlådan
Kolla vad jag fått. Kul att de skickade ett svar på mitt redan färdiga brev för att rädda jPod-serien. Heh! För att läsa vykortet så får ni klicka på bilden.

La trilogie NikopolÅh. den är bra. Ska installera spelet som baserats på den senare idag tror jag. Sen blir det till att kolla på filmen också. Skrattretande egentligen; så många tolkningar. Men läs den, gör det!

PARANOIKER-kritisk Scenindex med utbredning Betydelse

Titel slumpad och översatt i google-translator.

Vilken härlig morgon. Helt otroligt att jag tycker att en skolmorgon är härlig. Jag sov över hos min klasskamrat Sofie, eftersom hennes föräldrar är bortresta och behövde sällskap. Perfekt, jag lyckades anstränga mig och fick gjort lite skolarbete. Har lagt märke till att det är de där små uppgifterna som stoppar mig till att fortsätta med de större. De lägger där i sin hög och gror. Sofie och jag gjorde kakor, lyssnade på hennes skumma playlist (Happy times?! Vem döper en playlist till det?) och jag läste Watchmen i smyg. Klockan 23:23 låg jag i gästrummet och skulle sova. Det kändes skumt. På sista tiden har jag lagt mig tidigt, javisst, men det här måste vara tidigaste tiden hittills. (Fattade någon mitt skämt där? Allitteration? Äh.)

När jag vaknade i morse 07:00 av mitt larm låg jag kvar i säkert 20 minuter till. Hade aldrig gått att göra hemma, måste gå till bussen senast kvart över sju. Åh, apelsinjuice till frukost. Det bästa som finns!

Sofie tog bilen till skolan så det var hur soft som helst. Slapp gå i snöslasket. Så nu sitter jag i korridors-soffan med Malin och uppdaterar mig i internet-världen; kom inte åt internet hos Sofie via laptop-chan.

Idag blir det en bra dag. Fast min telefon dog i morse.

VOTE ME pRESIDEnt (of tha world)

Kan ni inte alla vara snälla och fylla i den här undersökningen? Den är för min akademiska uppsats. Eh, ignorera årskurs-frågan. Bara välj något där, jag får fuska. Har jag bestämt. Hrm.

T E V L I NG

Gör en header som jag kan ha här på bloggen, snälla. Den som gör en och som jag väljer får inte bara ära och berömmelse utan även en burk med valfria kakor. Eller en stor kaka, det är genomförbart så länge det går att bakas. Okej? Jag är alldeles för lat för att göra en själv som jag dessutom måste bli nöjd med.

Bredden på headern ska vara på 700~710 pixlar max. \o\


PRRRRRLZ<3<3<3RSS 2.0