blev inget recept

För jag kom över den här bilden, och jag blev ledsen ;_____; DU ÄR FIN SOM DU ÄR NOSHÖRNING!


solsken efter regn

Hade tänkt ha en titel som sa "lugnet efter stormen", för att slänga om hur vi brukar säga, men kände att det var överdrivet. Fick bli en redan färdig istället. Därav valet. Jo! Jag blev godkänd i databaser. Till sist, ehe. Det känns otroligt befriande och framförallt bra. Väntar bara på att CSN ska gå igenom min ansökan igen. Idag var jag i princip hela dagen hos Karolina och gjorde cheesecake. Sen blev det naturligtvis en omgång canasta. Oh, hann kramar på Brita också som var hemma och svängde. Snap.

En annan sak också; snart kommer det ett nytt fantastiskt recept som jag ska dela med mig utav! Hurra! Till ära för den officiella om nom nom-dagen som är imorgon. Mmmm, drool... nom nom-saker.
observationer #1

Ibland hjälper jag Kalmar nation och affischerar i Flogsta. Just idag ångrar jag att jag inte hade med mig min kamera, för jag hittade några lustiga saker. Inte för att jag var förvånad över att hitta dessa i ett studentområde, men ja. Fortfarande konstigt.

- "UNWANTED VODKA FOR SALE!". Ja... 1 liter för 180 kronor och 0,7 liter för 140 tror jag? Eller om det var 160.

- I ett träd hängde det en gul plastpåse. I denna påse fanns en stor isklump som var grön. Jag vill inte veta vad det var för sorts vätska D:

- Till sist en liten snöhög som någon stuckit kvistar i och försökt göra till en snögubbe. Dock så hade något pissat på den (helt klart med flit!) så den var en gul snöhög. Påminde mig om en kyckling. Hoho.

Jag "stal" även en liten affisch om LEVEL UPPsala~ Skrev om det på Myskoteket om ni hellre vill läsa där :3


morrn!

Sov dåligt inatt av okända anledningar. Ställde klockan fel så jag vaknade klockan 7 dessutom, när jag trodde att jag ställt den på 9. Sen får jag sms om plugg. Svarar inte. Sen ringer personen och nu undrar varför jag inte svarar, och då hade det inte ens gått 20 minuter Buuh. Nu är jag ändå uppe och interwebsar, borde försöka fortsätta på grupparbetet. Funderar seriöst på att skita i att gå dit idag och istället mejla grejerna. Vi ska ändå ses på måndag? Jag vet inte. Är på dåligt morgonhumör. Och såhär ser mitt hår ut när jag vaknar;


 


nåja, försökte

Idag har jag varit effektiv och gjort en hel del saker som jag legat efter i. I början kändes det bra, och jag var stolt och hoppfull över att jag ändå inte skulle sluta som en tjock förlorare i en soffa någonstans utan ambitioner och drömmar. Hade också en trevlig middag med en vän som tillfälligt var i Uppsala. Men ändå sitter jag här och är helt slut. Tömd på energi och trött på allt. Mycket ledsen katt. Inte ens en kopp te lättar mitt sinne :< Fy. När får jag gå och lägga mig?

Hej fredag, vad ska vi göra?

Vi ska plugga databaser! Intalar mig själv att det kommer gå bra imorgon. Förresten, är nu lika trötta som jag på att jag alltid klagar om dessa ständiga omtentor jag måste göra? Skärpning!

omtentaångest?

Jäklar, så produktiv jag är. Sitter hemma hos pukka (en vän och kurskamrat) och vi skriver på en sammanfattning utav allt vi ska kunna i till omtentan som är på lördag. LÖRDAG. Det är snart :< Men det känns bra ändå, att vi åtminstone har kommit igång och har koll på vad vi måste kunna samt svagheter.

Åh, vi ska äta pizza också :3 om nom! Vet inte hur länge jag stannar, men osäkert om jag kan ta bussen. Min operatör är tydligen helt kek och UL kan inte dra pengar. Det är snöstorm ute också.


Här har ni en awesome bild som piggade upp oss. Dr Z :D


SUSHI FRENZY 2

OMG, Sushi Cat 2! Nedan följer möjligen spoilers och så. Som att det finns OUTFITS :D. Om ni vill läsa mer om de två första spelen med Sushi Cat så skrev jag om det här.

friterad choklad

Någon skulle åka till England och då kom vi in på en sak jag fick uppleva när jag var i Edinburgh; friterad Mars. Det smakade friterad och choklad. Inte gott men det var heller inte äckligt! Så om ni får chansen ska ni helt klart testa, om inte annat bara för att säga att ni har provat.


Rawr, I hunger. Raw raw.

Trodde att jag hade en dag till på mitt busskort, men så var inte fallet. Hade dessutom inte tillräckligt med pengar på mobilen, men busschauffören lät mig åka med ändå ;_________;<3

Blir till att gå hem i halkan när jag är färdig på Eko. Apropå Ekonomikun så är Kontaktdagarna i full rullning! Jag borde engagera mig, prata med några företag och så, men jag har ingen som helst motivation. Det enda jag gjort är att ta en kola från… vilka det nu var, ehe. Jag får nog satsa på nästa gång när KD hålls. När nu det kan bli.

Sitter i en datorsal och skriver en inledning till ett projekt vi ska göra… vet inte när vi tycker att vi är klara? Jag vill bara gå hem. Hem och snora färdigt. Samt äta lunch~ har fått min aptit tillbaka.

Come on, come on!

Istället för att fortsätta klaga på i princip allt som pågår just nu så har jag skrivit en lista på saker jag ska göra när jag är frisk och pigg igen.

- Ge järnet med databaser.
- Storstäda!
- Faktiskt gå ut och göra något.
- Dricka ännu mera te med olika vänner :3
- Kanske pussa lite extra på Andreas (om han är snäll).
- Borde börja med algoritmiken och MDIn men det är inte lika bråttom som databaser, dessvärre.
- Klippa håret kanske? Inte gjort det sen slutet av augusti förra året.
- Sortera foto-mappen; som jag skjutit upp i sådär, ptja, 3-4 år.
- Åh, jag vill baka något nytt också.


Här är en bild från helgens äventyr i Göteborg!


RSS 2.0