envisare än en kanin kanske

Äntligen. Bara 72 av 200 avsnitt kvar utav Sailor Moon-serien. Kommer dock inte börja kolla på nästa säsong (Pretty Soldier Sailor Moon Super S) förrens jag har kommit igenom andra serier. Plus att jag inte klarar av mer just nu.paradoxalt

När jag vaknade imorse och vred på mig bland molnen så knäppte det till i huvudet. Intrasslad i osanningar låg jag där och blickade upp i taket, oförmögen till att somna om. Mitt huvud värkte. Jag ställde in tisdagen, och tänkte låsa in mig tills det blev onsdag. Då skulle jag våga mig ut. Snarare tvungen till det; "kunskapsutvärdering".

(Level 23 yes)

Om jag minns rätt från psykologi A så är jag i en fas av rationalisering och reaktionsbildning. Det hjälper inte att jag måste ta upp det här :3 Jag vet inte ens vad blockering är och om jag ens vill ha bort den. Vad väntar där bakom?

Jag trodde att jag vaknade från min dröm. Men det var fel, tydligen. Eftersom jag plötsligt var på väg ner till centrum, samma väg som i drömmen innan jag vaknade med en knäpp. Där satt jag på jobbet på läsavdelningen. På väg hem sken solen och det var trevligt kallt ute. Vägen hem var jag tvungen att komma på en vit lögn, för jag visste att mamma skulle vara hemma och fråga ut mig var jag varit. Hon kom på mig med att strunta lite i skolan, för det hade hänt i drömmen innan.

Men det här var bara en dröm i drömmen, för jag vaknade. Vred på mig bland molnen och så knäppte det till i huvudet. Intrasslad i osanningar låg jag där och blickade upp i taket, oförmögen till att somna om.....


e nlite nuppdatering

Det var inte så länge sen sist. Min hög med skoluppgifter har krympt med ca 25% och istället ersatts av tyngre saker. Som en akademisk uppsats, så ni nära kan förvänta er en enkät snart om sömn. Nästa vecka har jag sportlov hurra! Ska ut och fota med Sofie till projektarbetet och göra klart texterna, sidan och loggboken. Sen var det meningen att jag skulle ha börjat skriva på rapporten för en månad sen. Hoppsan, men det får jag ordna med allt annat. Nu var det inte tänkt att jag ännu en gång skulle gnälla om skolan. Vilket jag egentligen gärna gör men så fungerar det inte.

Project_STEALALIFE.txt är rätt intressant. Det går framåt men jag har ingen aning om varför jag gör det. Är dessutom en inkorrekt mening; jag stjäl inte livet jag bara absorberar dennes förflutna. Det är hårt att vara awesome :<

Mamma lagar köttsoppa, det luktar gott. Baka kaka ska jag göra senare. Blir nog en till randig tigerkaka eller borde jag kalla det en randig sockerkaka? Tigrar är randiga. Fast inte de tigerkakor ni tänker på; de är marmorerade. PK PK PK!!

MIN BLOGG SKA FAN INTE BLI EN [contet deleted]... men jag tycker inte om bloggar som är helt random. Inlägg som inte har något som helst mening eller tanke bakom sig. Tycker ni att jag är hypokritisk nu? För ni kanske upppfattar vad jag ser som något helt annat. Rackarns.

Annars är det rätt bra. Sitter och skriver i mörkret, skrattar åt snorungarna på My Sweet Sixteen. Jag vill också ha massa pengar.

en språklig panik

det heter omständlig inte omständig. Va!

Hycklande jämmer!

Det har varit en produktiv dag för mig. Ovanligt eftersom det är måndag, jag menar, hur stor chans är det att mina måndagar faktiskt producerar något vettigt? Inte så stor chans som ni tror. Vaknade och klev upp i god tid, så pass god att jag fick ligga i sängen och läsa en stund. Det var väldigt kyligt ute och jag halkade fram på vägen ut till bussen. I skolan blev jag klar med uppgiften på digitalt skapande men jag glömde att replikanpassa musiken. Inte för att det spelar någon roll eftersom filmklippet kommer visas utan replikfilen men det är ändå en sak som jag borde ha tänkt på. Jag har sakta med säkert börjat komma ikapp med försenade uppgifter. Jag tror inte att jag kommer få mitt MVG i Engelska C. Det känns sorgset men jag har inte orken att satsa hårdare. Det är verkligen synd.

På jobbet ställde jag upp allt. Allt. Det enda jag inte kunde ställa upp, snarare ner, var bilderböckerna. De får inte plats i sina lådor längre så det räknas inte. Helt otroligt! Tio minuter tills mitt pass slutar står jag där, ser stolt över mitt kungarike och bara myser. Jag stod och bläddrade suktat i några bakböcker, men beslutar mig för att bara låna fyra nya böcker. Jag har redan tjugo+ hemma... Och det är inte bara bakböcker det är skönlitterärt också.

Min favoritavdelning just nu är E (Undervisning & Pedagogik).

Det här med framtiden då. Är så många saker jag vill göra nu nu nu på en gång. Sen är många saker jag inte hinner men som jag bör just nu. Det finns så mycket att ta i beräkning. "Gör det du vill göra då." Är säkert vad jag skulle få höra... Baw. Var tog du vägen. Satsar på att fixa gymnasiet först, högskoleprovet. Men ajdå, måste bestämma mig innan jag går ut för vad jag ska göra i höst. Ser ni mitt dilemma?

Jag är en hycklare! Mitt rum är 5 på skalan ;_____; HAR INTE TID.

"Fuuuuck!"Åh Christian Bale! Du är då för söt när du får psykbrott :D Det är sånt här jag roar mig med på en måndagsmorgon.

.. vara mig själv

Orangetonade solglasögon är nu i min ägo. Fått tillbaka min favoritpenna som jag trodde var försvunnen för alltid på den kalla gatan; Sandra hade tydligen lånat den. För en vecka sedan.


Tess () om bakom mina solgalsögon kan jag..:
hahah grymt kul med godiset

kika gärna in min blogg en tossig 3 barns mamma med brinnande inrednings intresse visar inredningsbilder på mitt nybyggda hus kram


Tomb () om bakom mina solgalsögon kan jag..:
Jag tror den där Tess inte läste något alls av det du skrev.. :D

LOL :D

bakom mina solgalsögon kan jag..

Det har varit en lång men rätt fin dag. Min åsikt om snön har förändrats under dagen men jag kommer att somna med bara positiva tankar om den. För jag uppskattar verkligen riktig kramsnö som knarrar när jag halkar runt på vägen. Blir så mycket trevligare när jag trillar. Skoldagen gick fort förbi med en deadline jag höll, kladd och idé om akademisk uppsats och även en ytterst liten skrivövning inför en uppgift vi får nästa vecka. Min hög av uppgifter reste sig precis 2 centimeter, jag skojar inte. Åt sushi med Andreas och kollade på diverse inredningsprylar och böcker. Mys. Jag måste verkligen se till att läsa alla böcker jag har hemma nu så att jag kan få börja köpa igen, jag lider verkligen.

Sitter bara här vid datorn och känner mig mycket frestad att krypa ner i sängen och sova. På sista tiden har jag börjat lägga mig relativt tidigt och missar allt kul som händer på natten och morgontimmarna, men det känns så otroligt lockande att vakna utvilad för att orka med dagarna.

Skulle det inte kännas skönt att sätta allt på paus, hitta ett tyst hörn någonstans på ett café och lägga upp alla oklara faktorer framför sig. Sitta där, andas, ta itu med en sak i taget tills de är lösta och sen sätta igång igen. Jag orkar inte gnälla. Finns ingen att gnälla för som inte redan hört mitt gnäll. Men när jag satt här, vid min värdelösa skoldator och tog avstånd till Internet, så läste jag Tombs blogg. Jag blev hemskt glad. Såg även att random-quotes visade upp ett av mina citat. Andra dagen i rad! Så jag försökte leta upp min pappas orangea solglasögon, dock misslyckades uppdraget. Får helt enkelt förhöra honom om dess position när resten av huset kommer hem.
Dialogue with Articulated Sadness

Hackers (Angelina Jolie är söt hackare. Do like clothes, ehehe.), Takedown (Skägg. Mer behöver jag inte säga.), The Day The Earth Stood Still (Den från 1951; nu har jag sett båda!), Pirates of Silicon Valley (Yay!)

Nördcon @ joho. Woosh. Jag är väll allmänt övertrött och ser halvt på 2001: A Space Odyssey. Sen satsar vi på Totally Awesome. Och nej, filmen är inte så awesome som titeln försöker utge sig att vara :< Jag har fått Grey's säsong 3 nu dessutom. Lite variation till min anime och tv-serier (Som inte är Scrubs, Flight of the Conchords eller Californication.)

RSS 2.0