mitt första julbord för 09

Det var en intressant kväll. Jobbet hade bjudit med mig på julfesten ordnad för kultur och fritid inom kommunen. Det blev en rätt mysig tillställning trots några konstiga händelser.

För det första som händer när jag kommer dit, under ett glöggmingel, är att jag fastnar med fingret i koppens papphållare och en främmande kille 25+ ska presentera sig. Antagligen för jag var  1) ungdom 2) främmande. Självklart spiller jag ut glögg när jag försöker ta mig loss och det är hemskt pinsamt när jag får hälsa med en blöt hand! Han verkade i och för sig inte ha något emot min klantighet. Vi spenderade faktiskt en kvart-tjugo minuter till att diskutera universitet och Skottland. Åh, jag fick träffa min före detta baslärare också! Pålle är så trevlig. Pratade också en snabbis med en barndomsväns pappa som är musiklärare.

Julbordet var väll okej. Sen kom någon sorts doktor som tydligen roar sig med att vara komiker på sin fritid. Hans skämt måste ha varit en åldersgrej, för jag var inte hälften så road som alla andra. Enda tonåring där… Det roligaste var när han skämtade om Josef Fritzl Sa jag att han dessutom var någon sorts trollkarl? Det var också roligt. Särskilt när han råkade tända eld på saker som inte skulle brinna.

Sedan fick vi i grupper klura på en jobbig gåta och dricka kaffe. Mm, chokladflarn! Därefter hade Musikskolan ordnat en låt-tävling. Dvs, de spelade 30 sekunder från 15 låtar, och vi skulle gissa artist plus låt. Jag gav mitt lag sina 3 av 4 totalpoäng, eftersom jag var den enda som kunde Damien Rice med 9 crimes. Det ni! Han som satt ihop listan var oerhört imponerad. Jag fixade också Tracy Chapman.

Runt 22 drog jag, alldeles efter tävlingen. Tyckte det kändes bäst att gå när jag var som gladast och på topp.

Imorgon blir det Avatar med Tomb! Pepp!

kom igen kom igen

Jag vill inte vara den där personen som börjar varje inlägg med att beklaga mig över hur sällan jag uppdaterar, hur lite tid jag osv. Istället tänkte jag tala om hur mycket jag vill berätta och dela med mig. Att jag lever och mår relativt bra.

Julen är snart här. Nationella provet i matematik c är nästa tisdag, och jag oroar mig en del. Hummahumma...

Summan av kardemumman: Hej. Läget med er då?

RSS 2.0