dag 4 & 5; 06:42

Hoppsan, det blev förseningar med bloggen. Men jag är för  tidig för valborg. Vaknade av mig själv hur tidigt som helst. Vaaaarförrrrrrr... är så trött.

Låt se. Omtentan i OOP1 gick bättre än förra gången, men jag lär inte bli godkänd. Hade memorerat fel koder. Bläh. Tror jag sov halva eftermiddagen och pluggade heaps och träd. Sen jag gick jag över till Andreas och pluggade bredvid honom under hans raid. Ehe... Sen fick jag lite hjälp med Dijkstra's algortihm. Tittade på saker. Somnade. Sov så jävla gott <3

Upp och hoppa för att duscha hemma vid 11 (!). Plugga det lilla som fanns kvar att plugga och sen var det dags för tenta. Yay. Den gick jättebra :3 Vågar inte drömma om ett G (VG?!). Sen jobba med Chibi UppCon. Ha ett snabbt möte om SPX med de andra och sen hemåt. Blev en kort natt. Med störningar.

Idag är det valborg som gäller. Mjau. Ses där~

dag 3; hinner inte!

Att skriva här. För att dra dagen kort: klev upp 07:15, cyklade iväg till Ekonomikum, gjorde äntligen färdigt mina försenade inlämningsuppgifter för OOP1, blev nästan färdig med mitt projekt i det också, pluggade gamla tentor, sen kom en försenad Jerry, sen satte vi oss på innergården där ALLA ANDRA SATT WAT! Blev lite solbränd. Cyklade hem vid 14 tror jag. Har städat lite, ätit, fortsatt att plugga gamla tentor.

Just nu memorerar jag kod för en uppgift som jag tror och hoppas dyker upp på omtentan imorgon. Annars är jag körd. Ohoho.

Är hur trött som helst .__.


Dag 2; still alive

Ja jo, omtentan i algoritmik som jag hade idag gick inte bra. Svarade på 2 frågor av 7. Bleh.

Jag var så upprörd över det där med skorna igår, att jag åkte till Gränby centrum idag och kollade ifall butiken där hade min storlek. Det hade de :D Nu har jag nya fina skor att ha i sommar. Härligt!

Så under erftermiddagen och kvällen har jag pluggat inför tentan i algoritmer och datastrukturer som är på fredag. Ingen omtenta <3 Egentligen borde jag koncentrerat mig på programmering inför torsdag, men... men.. det är svårt. Jag håller humöret uppe med att lyssna mycket på soundtrack från The Longest Journey och Machinarium, samt Still Alive från Portal. Kommer ni ihåg hur vi som yngre använde oss utav låttexter till att beskriva hur vi känner oss? Still Alive är en sån låt för mig just nu<3 Särskilt den markerade biten här nere.

This was a triumph!
I'm making a note here:
"HUGE SUCCESS!!"

It's hard to overstate
my satisfaction.

Aperture Science;
We do what we must,
because we can.

For the good of all of us.
Except the ones who are dead.

But there's no sense crying
over every mistake.
You just keep on trying
till you run out of cake.
And the science gets done,
and you make a neat gun
for the people who are
still alive.


I'm not even angry...
I'm being so sincere right now -
Even though you broke my heart,
and killed me.

And tore me to pieces.
And threw every piece into a fire.
As they burned it hurt because
I was so happy for you!

Now, these points of data
make a beautiful line.
And we're out of BETA.
We're releasing on time!
So I'm GLaD, I got burned -
Think of all the things we learned -
for the people who are
still alive.

(Go ahead and leave me...)
(I think I'd prefer to stay inside...)
(Maybe you'll find someone else
to help you?)
Maybe Black Mesa?
That was a joke! HAHA!! FAT CHANCE!!

Anyway this cake is great!
It's so delicious and moist!

Look at me; still talking
when there's science to do!
When I look out there,
it makes me GLaD I'm not you.

I've experiments to run.
There is research to be done,
on the people who are
still alive.
And believe me I am
still alive.
I'm doing science and I'm
still alive.
I feel fantastic and I'm
still alive.
While you're dying I'll be
still alive.
And when you're dead I will be
still alive.

Still alive.

Still alive.

Dag 1; min vän koffein

Började min dag med att sova, se färdigt på säsong 3 utav Bones och ta en promenad. Fick syn på en tjej som jag tolkade var en från klassen (och en snabb titt på facebook/twitter senare) visade sig vara just den bruden. Ibland är jag skrämmande duktig på sånt där.

For iväg på stan och letade skor. De jag spanat på passade inte grr! Sen såg jag att en tjej följer köpt det ena paret och nu blev jag mer irriterad för HON kan ha dem men inte jag.

Hade en underbar tjejfika med Brita, Karolina och Hanna E~ Avslutades med en speedshopping. Sen dess har jag suttit och försökt plugga inför min första omtenta, som är imorgon. Jag äter koffein i tablettform ahahahaha. Har aldrig känt mig så koncentrerad eller fantastiskt energifylld! Ohoho<3 Tittat halvt på NittiLeaks och Vetenskapens värld. Skönt med ljud i bakgrunden.

Oh oh jag har också betalat räkningar, gjort upp en översiktsplan av min ekonomi de kommande 4 månaderna samt handlat lite mat. Kommer klara mig på den delen åtminstone.

Jag vill köpa skor, och ett halsband från Vivienne Westwood. Samt shorts jag kan ha på Valborg (som Karolina!). ALLES SEHR GUT JA JA. (*≧▽≦)

time to study study s-t-t-turdy

Det blir tungt nu. Måste sitta varje dag. Planen är att plugga sönder dagarna och försöka göra roligheter på kvällarna. Förutom på tisdag. Då ska jag träna med Karolina. MEN, jag åker ju hem på torsdag och stannar till på söndag. Oj oj oj.

( ゚▽゚)/ がんばりたい

(crazy eyes!!!!)

STILL ALIVE

Jaha, nähä, det blir alltså till att göra en fjärde tenta. FML. MEN JAG SKALL ICKE MISSTRÖSTA! Får se till att kämpa vidare. Här har ni en teckning jag gjorde idag som blev ratad men den är fin ändå.


ugh

Nä.

höstterminen 2011

Till hösten ska jag få läsa 30hp VALFRITT inom mitt program. Funderade på att läsa något nyttigt, som företagsekonomi eller juridik, men det verkade jobbigt. Kanske programmering, men tyvärr får jag inte läsa mer data (om jag nu inte läser det utanför dessa valfria 30hp!) i höst. Istället har jag gått med planen att läsa något jag tycker är roligt, relativt simpelt och som är i Uppsala. Det sista för att jag inte orkar krångla med studieuppehåll och sånt. Sen är jag smärtsamt medveten om min självdisciplin när det gäller mina studier.

Jag har sökt massor med saker "utifall att". Alltid bra. Och eh, jag sökte också några distanskurser. Jag vet ju inte hur det kommer gå med min ansökan. Lika bra att ha alla vinklar och vrår täckta.


osynligt effektiv

Det har säkert inte märkts men jag har varit ovanligt effektiv idag. Fått gjort en del saker som jag har varit alldeles för sen med att göra. Hurra för mig! Tyvärr går det inte lika bra med studierna. Fy.

Lolitadagen

I anslutning till Ulrika Minami Wärmlings utställning, La tenue du jour: Noir!, bjöd Konsthuset i Uppsala in till Lolitadagen. Det fanns cupcakes, och ekologiskt te från Pekoe. Samtidigt pågick även en lolitaloppis. Senare hölls ett föredrag om lolita-kulturen med Maria Sjöberg.

Jag tycker väl att det var en trevlig upplevelse. Något behövde jag göra med min söndag, och då kunde jag lika gärna använda den till olje- och akvarellmålningar. Äta cupcakes och smygtitta på lolitor. På grund utav växelbrist i kassan fick jag betala 40 istället för 20 kronor för en kopp te med sötsak, men jag antar att vinsten gick till verksamheten. En mycket god investering! Kultur till alla! Jag inhandlade också ett par söta örhängen. Tyvärr inga bilder på just dem, men bilder på allt annat har jag! Ni kan trycka på bilderna för att se flera på min Flickr.

Och som ni kan se på första bilden så pågår själva utställningen fram till och med den 17e april så om ni har vägarna förbi Uppsala kan ni ta er en titt. Vretgränd 2 är adressen.

 


RSS 2.0