Eclipse!

I förrgår så bestämdes det, märkligt spontant, att jag och min lillasyster skulle gå och se på Eclipse. Finns det någon där ute som inte vet vad Eclipse är? Behöver inte förklara mer. Om ni nu inte vill få filmen spoilad så läs inte. Kommer att skriva seriösare på Myskotekets hemsida senare, det här är bara mina tankar.Har haft en huvudvärk ända sen jag klev ut från biografen. Jag vet inte varför! Gissar på att det var luften inne i lokalen, satt ändå där över 2 timmar. Salongen var full av, jag lovar, endast småflickor och en och annan förälder/bror/pojkvän/etc. Så jag satt alltså igenom Eclipse över 2 timmar med småtjejer. Aaaahhh, ja, de skrek. Ändå såg jag den här på eftermiddagen. JA! Klockan 15 var jag på bio. lol. Då får alla barn gå på bio.

Vad tyckte jag om filmen? Den var okej. Faktiskt helt okej, skulle kunna säga att den var bra. Ovanligt för den här gången är att jag inte har läst boken. Jepp. Jag bröt mot min egen regel, asdf. Mina böcker är utlånade och jag har haft så mycket annat för mig och plötsligt skulle jag se filmen. Så kan det gå! Vet inte om jag missade något (personligen bryr jag mig inte när det kommer till Twilight-serien men böckerna är i princip alltid bättre än filmen). Tyckte ändå att det gick bra.

De bästa stunderna i filmen var när Jacob kläckte ur sig något awesome. Jag lovar. Eller när karaktärerna faktiskt sa saker jag satt och tänkte på... Som när Edward och Bella ska möta Jacob och han står sedvanligt utan tröja och visar upp sig. Edward ser sur ut. "Doesn't He Own A Shirt?"

Jag dog! :D Hahaha! Men Jacob sa ändå de bästa sakerna. Här är en:
“I kissed Bella….and she broke her hand. Punching my face. It was a little misunderstanding.”

Jag har nämnt småtjejerna. Illa. Filmen helt okej. Jag skrattade många gånger och kom på mig själv med att njuta av vissa saker, som att de äntligen tog upp andra karaktärer och inte bara den kända trion. Jag kom även på mig själv med att bli lite småtjejig själv när Jasper sa mer än ett ord och han visade sig vara sydstatare <3 Åh. Fint med nästan-bromance också.

Vad tyckte jag om romantiken? Kan sammanfatta såhär: efter filmen, när jag och lillasyster ska ut, så frågar jag henne vilken actionfilm vi ska se när vi kommer hem. Hon ser allvarligt på mig och börjar fundera ut vilken. HAH! Men seriöst, var mycket kyssande och kramandes.. och.. och.. en nästan sexscen, som plötsligt blev ett frieri och allt var lite förvirrande. Varför ens ta med nästan-sexet? Jag blundade på riktigt. Smärtsamt (pinsamt!) att se dem anstränga sig. Hrm. Jag är inte pryd av mig. Inte överdrivet mycket åtminstone. Var inte en fin romantik utan konstig. Gillade det inte riktigt.

Vet inte om jag vill eller kan säga mer om filmen. Känner inte att jag slösat pengar på något dåligt så det är väll bra.

Jäklar, skrev väldigt mycket och osammanhängande. Orkar inte riktigt bekymra mig om felstavningar och sånt just nu så om ni ursäktar? Tankarna är lite sådär i alla fall. GAME ON IMMO! Nu ska jag se på South Park och Top Chef med orange läsk och sängen ;___;/ Borde kanske fila på recensionen också.

Edit: Jag låter positivare än vad jag egentligen är. Har en tendens att se de bra sakerna istället för de sämre, det blir alltid trevligare så.


Comments
Postat av: alex

Om de skrek kl 15 på eftermiddagen... Vad tror du inte de gjorde på Twilight Movie Night? Har fortfarande ont i öronen...

2010-07-14 @ 16:46:01
URL: http://blurayguy.soclog.se/p/

Comment post here:

Name:
Rememeber me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0